Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wakacje, plaża no i problem....

Polecane posty

Gość gość

Słońce, plaża , Grecja, wymarzony urlop i prawdopodobnie czeka mnie okres;/ Nie pozwole spieprzyc tego urlopu, tylko czy mozna dobrze sie bawic majac okres i uzywac tylko podpasek i wkladek bez tamponow?;/ szlak mnie trafi, ze to tez akurat taki pech

Gość gość
Wszystko da sie przezyc tylko nie bedziesz mogla sie kapac, a w stroju nawet nikt nie zauwazy, teraz sa takie podpaski cienkie bez skrzydelek z always, sama ich uzywam, wogole nie widac a jak juz bedziesz miala mniej okresu zaloz wkladke. Ja tez nienawiwdze tamponow, dasz rade. Wkoncu jedziesz tam po to zeby sie dobrze bawic a nie dołowac:)

Gość gość
No to może jednak używaj tamponów? Jakoś nie wyobrażam sobie biegać w podpasce po plaży, a co dopiero się kąpać :D

Gość gość
Nie no wtedy nie bedę się kąpać, jak sciagne spodenki to bede tylko lezec. Trudno, nie powiesze sie z tego powodu. Szczerze mowiac mozecie sie smiac ale przymierzalam w domu podpaske bez skrzydelek do stroju i wcale nie widac a chyba poczuje jak cos bedzie nie tak wtedy szybko spodenki:) jakos musze sobie radzic, mam te cienkie podpaski wlasnie o ktorych mowisz. Tamponow nie umiem stosowac, nigdy nie probowalam mimo ze mam ale jakos mnie nie zachecaja;/

Gość gość
Spróbuj tampaxy z alikatorem, to jest w takich sytuacjach naprawdę dużo bardziej komfortowe.

Gość gość
Z aplikatorem to juz bym wogole nie wiedziala jak. Mam ob mini ale jakos sie nie odwazylam nigdy, wyjazd juz w weekend. Licze jeszcze na jakis cud ze okres sie przesunie;/ Myslicie ze moge sie tam dobrze bawic nawet jak go dostane???

Gość gość
yyyy, na ulotce masz bardzo szczegółową, dla mnie aż przesadnie, instrukcję, jak założyć taki tampon z aplikatorem...

Gość gość
Dokładnie, wkładanie tamponu to prościzna, a z aplikatorem to już w ogóle. W każdej paczce masz szczegółową instrukcję. Nawet obrazki są :P

Gość gość
Polecałabym Ci jednak tampony. Z podpaskami nigdy nie wiadomo, niby nie widać,ale przesunie się, bo klej słaby, czy coś... Tamponów nie widać w ogóle, możesz się nawet kąpać.

Gość gość
No ale wtedy chyba poczuje ze sie przesunie czy cos, przeciez nie bede chodzic w niej caly dzien. Musze zmieniac. Wiem, macie racje ale jakos nie potrafie sie przelamac;/ Tampony nie sa dla mnie, smieszne wspolzyje z moim facetem od tylu lat a nie potrafie malego tamponu wlozyc. Poprostu nie potrafie sie przy tym odstresowac. Powinnam byla pomyslec o tym wczesniej i wczesniej sie tego nauczyc. Na wakacjach to bedzie jakas masakra. Nie wiem czy mimo wszystko bede sie potrafila cieszyc takimi wakacjami.....

Gość gość
Ktos doda mi otuchy?:(

Gość gość
Śpicie już?

Gość gość
Nie jeszcze nie śpię,a co?

Gość gość
Rozumiem doskonale twoje obawy żadna z nas nie czuje się dość komfortowo mając okres,ja miałam tę dolegliwość przez pierwszy tydzień wakacji,po prostu udręka upał 36-stopni,cały czas z ciebie leci,do toalety kolejki,stres i niepewność czy podpaska nie przemoknie,tragedia.

Gość gość
A ja jade tylko na tydzien:( to jednak tez postawilas na podpaske? Czyli sie nie kapalas w basenach ani morzu??? Zakladalas chociaz stroj kapielowy? Ja jestem zalamana:(

Gość gość
Spokojnie okres to nie choroba, dasz rade nawet z ta podpaske, na mniej obite dni wkladka i bedzie ok. Niestety te kapiele bedziesz musiala sobie odpuscic ale jest opcja ze przez zmiane klimatu wogole okresu nie dostaniesz i do tego jeszcze stres zwiazany z wyjazdem, moze sie uda:) trzymam kciuki:P

Gość gość
Łatwo mowic ale boje sie ze w tym stroju ta podpaske bedzie widac. Nie dosc ze nie moge sie kapac to jeszcze stroju nawet nie zaloze? bez sensu takie wakacje:(