Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci na ulicy czase wam mówią ,że jestescie ładne?

Polecane posty

Gość gość

Nie piszę o pijanych ,ale tak w ogole? Zdarza sie ,ze idziecie ulica i slyszycie "ale ładna" "piekna" itd? Pytam z ciekawosci bo moja koleżanka twierdzi ,ze tak ma na kazdym kroku. Pytanie oczywiscie do osob mieszkajacych w PL

Gość gość
Ja często tak mam . Zarówno mówią mi to fajnie faceci jak i przeciętni. zulikom też się zdarza :) a nie jestem piekna po prodtu wydaje mi sje ze czuja moja pozytywna energie

Gość gość
no cóż... powiem ci, że mnie zaczepiają faceci, zapraszają na kawę, mówią, że jestem piękna etc. no ale ja mam swojego faceta kochanego i w życiu bym się z nikim innym nie umówiła teraz. Takie zaczepki i zapraszanie przez obcych facetów zaczęło się jak miałam ok 20 lat, wcześniej kompletne zero mimo, że wyglądałam tak samo, potem coraz więcej i więcej, teraz mam 23 lata i ostatnio nawet znów mnie facet jakiś zaczepił. Generalnie wcale nie uważam, że jestem ładna, uważam się za brzydką dziewczynę, nie wiem co faceci we mnie widzą, mój facet się mną zachwyca n doprawdy nie rozumiem go czym. Ale jestem uśmiechnięta, pewna siebie, potrafię zagadać, puścić oczko więc to przyciąga chyba, to że widać, że jestem szczęśliwa ^^

Gość Laura2777777
Czasem tak, wiadomo ,ze nie codziennie, ale zdarza sie :) że prosza o numer tez sie zdarza,ale to rzadziej , czesciej sa pozytywne komentarze,albo ogladanie sie

Gość podróżniczka Aga
W Egipcie, Tunezji, Turcji, Maroku -bez przerwy :D :D :D Tam, traktują dziewczyny/kobiety- turystki, jak ósmy cud świata :D Bez wyjątku! Nieważne, czy ma 75lat, czy 22. Czy waży 210kg, czy 45 :D Wszystkie są piękne i wszystkie kochają :D