Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak szybko chudnąc

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem czy dobrze robię zależy mi na czasie Mój dzień : do 12;00-nic po 12 - jem obiad i przekąski rożne chrupki oprócz słodyczy batonów. po 18 nic Czy mam ta dieta coś pomoże czy tylko zaszkodzi ze później po 12 jem i jeszcze bardziej przybieram na wadze??

Gość gość
i jeszcze codziennie biegam po pół godziny.

Gość gość
To nie dieta to jakaś głodówka i prosta droga do jojo. Szybkie chudnięcie na zawsze prowadzi do powrotu wagi z nawiązką. Tym bardziej dla kogoś, kto jak ty nie ma pojęcia o zdrowym odżywianiu. Ile masz lat i ile ważysz? Bo żeby ci coś doradzić musze wiedzieć, czy chcesz zrzucić 5 kg czy 50, ale poniższe rady ci pomogą. Żeby schudnąć trzeba jeść, co najmniej trzy posiłki dziennie (śniadanie to podstawa) Co to są jakieś przekąski? Powinnaś jeść chude mięso, jajka, sery, naturalne serki i jogurty, ryby, dużo warzyw, owoce, trochę razowego pieczywa, owsianki i inne płatki (naturalne- nie te gotowe z pudelek z tona cukru). Czytaj etykiety, unikaj cukru. A odstawienie słodyczy, słodkich napojów, chipsów to podstawa. Brawo za bieganie;) ale jak uprawiasz sport musisz jeść więcej, bo inaczej spalasz mięsnie.

Gość gość
schudłam stosując prostą diete ( nie podjadanie słodyczy oraz brak kolacji ) a do tego suplement diety Slimcea. Schudłam 11kg chodź zawsze było mi trudno, ze slimcea jest na prawdę łatwo.

Gość gość
W taki sposób nie zrzucisz zbędnych kilogramów. Ja przeszłam na vege wyzwanie - dużo warzyw i owoców w regularnych odstępach czasu. Ja jadam 4 posiłki dziennie i w zupełności mi wystarczy. wejdź tutaj i poczytaj może Cię zainteresuje http://luxusportal.pl/pl/media-o-nas/prezentacje/vege Ja zrzuciłam kilka kg w prawie dwa miesiace

Gość gość
Robisz nie najlepiej. Nie można się głodzić, tym sposobem jedynie zniszczysz swój organizm, a później efekt jojo jest murowany. Dieta musi być zdrowa. Zdrowa czyli dopasowana do potrzeb twojego organizmu. Musisz wiedzieć jakich substancji odżywczych potrzebujesz i w jakim pokarmie one się znajdują Najlepiej zrób sobie analizę składu ciała i porozmawiaj ze specjalistami. Polecam COiO ja dzięki poradom tamtejszych specjalistów schudłam 12 kg w 3 miesiące. Dowiedziałam się jak komponować posiłki i teraz czuje się o wiele wiele lepiej ;)