Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość na emigracji

Jak sprawdzic czy dziewczyna mowi prawde

Polecane posty

Gość gość na emigracji

Moze to i smieszne, znamy sie dopiero kilka miesiecy ale zakrecilo mnie, strasznie mi na niej zalezy i chyba te wszystkie moje podejrzenia biora sie z mojej chorej zazdrosci. Czasem mi wstyd, ze tak o niej mysle. Powodem tego wszystkiego sa jej czeste wyjazdy do Polski, przynajmniej raz w miesiacu, doslownie, czasem nawet co drugi tydzien. Twierdzi, ze jezdzi do schorowanej matki, OK moze to i prawda ale ile to kosztuje ? Nie mialaby mama wiecej gdyby jej posylala kase ? Przeciez kazdy wyjazd to kupa szmalu. Oczywiscie, byc moze moje podejrzenia sa bezpodstawne, na wyrost, ale nie moge sie pozbyc mysli, ze ona kogos w Polsce ma i jedzie na 2 fronty. Za bardzo ja szanuje, zeby zapytac wprost, osmieszylbym sie, z drugiej strony przez takie samotne weekendy niejedno mi juz do glowy przyszlo. Pomozcie !

Gość gość
Nie wszystko załatwi się kasą, obecność jest więcej warta. Też bym jeździła na jej miejscu i dobrze to o niej świadczy. A gdyby ona kogoś miała, to on chybaczasem by przyjeżdzał? Ale bądż czujny.

Gość gość na emigracji
Czujny ? Czasem ostatnimi silami sie opanowuje, by nie zajrzec do jej komorki. Ale co to da, mowie sobie, przeciez moze miec druga, o ktorej nic nie wiem. Do jej kompa tez ma dostep, musialem go kiedys zresetowac, wiec mniej wiecej wiem, co na nim jest. Z reszta nie tylko to, do jej pokoju moge przychodzic kiedy chce, czasami czekam godzinami az wroci z pracy, wiec moglbym zrobic dokladna jaskole. To co budzi moje podejrzenia, jest to, ze nie chce, zebym pojechal z nia. Twierdzi, ze sie wstydzi, z jakiej pochodzi miejscowosci i jakich warunkow. Nie chce zebym to zobaczyl bo moge o niej zmienic zdanie. Troche dziwne, nieprawdaz ?

Gość gość
Gdyby kogoś miała to pewnie" ten ktoś" by do niej dzwonił,nie wiem moze jakieś smsy pisał Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć to zadzoń do niej jak bedzie z wizytą u mamy,np z samego rana albo poznym wieczorem( wymyśl jakiś pretekst jesli bedziesz dzwonił bardzo pożno)Myśle,ze jeśli naprawde będzie u mamy to powinna odebrać.

Gość gość
facet opanuj sie ;)

Gość gość na emigracji
Odbiera, tylko kilka razy zdarzylo sie, ze powiedziala "Poczekaj, musze wyjsc zebysmy spokojnie mogli porozmawiac".

Gość gość
rozumiem ze ty kołku nie jeździłbys do chorej matki, tylko raz na iles podesłał jej funta i napisał smsa trzymaj sie stara..... Raz w miesiącu to często? hobby sobie synu znajdz jak nie wiesz co samemu w weekend można robic

Gość gość
Może coś być na rzeczy jak jest bystra to ślady w tel czy kompie zatrze..musiał byś jakoś równo z nią wyjechać tak żeby nie wiedziała i zaobserwowac co gdzie i jak!

Gość gość
a mówiąc w prost o swoich podejrzeniach tylko ją ostrzerzesz!!wiec nie rób tego ...!

Gość gość na emigracji
Jutro znowu wyjezdza, perspektywa kolejnego, samotnego weekendu mnie dobija. Pojechalbym za nia, tylko po co tracic kase na bilet i na paliwo ? Powiedziec jej ? Postawic na swoim ?

Gość gość
Kolego istnieje coś takiego jak keylogger czyli rejestrator klawiatury (wszystko co wciśnie później sprawdzisz). Bo tak to łatwo zatrzeć ślady (wystarczy wyczyścić historię). Powodzenia życzę.

Gość gość
Po co z nią jesteś skoro jej nie ufasz

Gość gość na emigracji
Sam sie tego wstydze, przeciez nie daje mi powodow. Jedziemy dzisiaj razem, udalo mi sie ja przekonac, troche sie dasa, najbardziej o to, ze nie dostanie z powrotem kasy za bilet. No i mam sie nie zdziwic, jak bedziemy na miejscu. Chcialem do hotelu czy zalatwic jakis nocleg ale mam sie nie wyglupiac. Zobaczymy.

Gość gość na emigracji
Bylem i na prawde sie zdziwilem. Nigdy bym nie przypuszczal, Ze w Polsce ludzie zyja jeszcze w takich warunkach. Nie dziwota, ze ucieka kto moze, i tego nie zmieni nikt, ani pisiory, ani popaprancy.