Gość gość Napisano Wrzesień 3, 2015 Witajcie kochane. Staram się od roku o dziecko, miałam robione wszystkie badania i jestem zdrowa jak ryba, do owulacji dochodzi, mój ma zdrowe nasienie a ciąży jak nie było tak nie ma :( ten cykl miałam monitorowany i ostatnio byłam około 3-4 dni po owulacji na usg, lekarz bardzo się uśmiechał, mówił, że mam śliczne endometrium bo 14 5 mm, twierdził, że on ma jakieś przeczucie, że się udało i mrugnął okiem. Zapytałam czy widział coś więcej to dalej się uśmiechał i mówił, że bardzo podoba mu się to endometrium. Co do następnego cyklu to odpowiedział wymijająco, że jak się nie uda to proszę znowu przyjść na monitoring i zapisał coś na przyszły cykl ale mrugnął okiem i powiedział, że myśli, że mi to nie będzie potrzebne. Mam w domu to usg ale ja kompletnie się na tym nie znam. Lekarz to naprawdę dobry ginekolog, jeden z lepszych w okolicy. Myślicie, że mógł coś zobaczyć co mu dało powód żeby taka nadzieje we mnie wzbudzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach