Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4os rodzina w 2pok. mieszkaniu. jak to u was wygląda

Polecane posty

Gość gość

4os rodzina w 2pok. mieszkaniu. jak to u was wygląda

Gość gość
u mnie większość sąsiadów tak mieszka i żyją...

Gość gość
Ja mam 4 pokoje i 3 osoby, 4 osoba w planach ;). W 2 pokojach bym zwariowala w tyle osob.

Gość gość
ja tak mieszkam i żyjemy normalnie :D ALE...... mam trzyletnie bliźniaczki. Za rok dzielimy duży pokój na dwa mniejsze i robimy pokój dziewczynek oraz swoją sypialnię :D a w mniejszym (z balkonem) salon. Mieszkam w starej kamienicy moje mieszkanie ma 72m2 :D

Gość gość
moj znajomy ma troje rodzenstwa, dwoje rodzicow, jeszcze psa i jakos mieszczą sie na 3 pokojach...

Gość gość
Mam córkę 6 letnia i niemowlaka w domu. Córka ma swój pokój, a drugi, największy jest przydzielony w 3/4 ścianki jest jakby oddzielny pokoik gdzie stoi łóżko i łóżeczko dziecka oraz komoda. Za 2 lata planujemy kupić większe mieszkanie, na razie jest ok, póki 2gie dziecko jest malutkie.

Gość gość
My mamy 47m2. Naszą dawną sypialnię przerobiliśmy na pokój dla córki (ma dwa lata) i emigrowaliśmy do salonu na sofę i obok stoi łóżeczko synka. Za jakieś dwa lata kupimy piętrowe łóżko i rodzeństwo będzie spać razem w pokoju. Kupując to mieszkanie planowaliśmy mieć na nim dwójkę, a trzecie gdy zbudujemy dom lub chociaż przeprowadzimy się do większego mieszkania.