Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uprawiałem seksu prawie 2 lata

Polecane posty

Gość gość
Kobiety raczej nieśmiałym,brzydkim,nie przebojowym ale sto uduchowionym,wierzącym w jedność dusz i uczuciowość w seksie romantykom raczej tyłka nie dają,nawet nie chcą być w związku by iść w trudach przez życie to niewiem co jest złego jak bogaty/przebojowy czy przystojny facet dobiera sie wam do tylka Wtedy kobieta jest egoistką

Gość gość
A wiecie co to frustracja? PÓŁ ROKU I NIC, tak kochałem ją ale już nie kocham, byłem wykorzystywany. Widziała to że ją kocham, widziała to nawet jej rodzina i sami jej powiedzieli że facet jest zakochany bo mi to powtórzyła! Pomagałem jej jak miała problemy, wspierałem. Owszem jak już minęło 5 miesięcy znajomości to były moje pretensje o to że jest taka a nie inna wobec mnie, usłyszałem tylko że dla niej to za szybko, odszedłem po 6 miesiącach, widać jak jej zależało.

Gość gość
a ja myślę,ze autor sie wybiela, wszystkie kobiety złe, on biedny wykorzystywany, ale te kobiety napewno powiedziałyby prawdę o takim niewiniątku..

Gość gość
tak,niewiniątko,przez pól roku zero seksu,ciche dni itd,czyli nie układało się im,musiał cos zrobić nie tak,powiedzieć i kobieta sie zastanawiała czy z nim byc czy nie aż wreszcie wszystko sie skończyło,po co seks jeśli na codzien sie nie układa,seks nie jest rozwiązaniem problemow.

Gość gość
Kobieta najwyrazniej czuła ze cos nie gra, nie wszystko da sie zamaskować... Zwłaszcza ze autorowi nie ułożylo się z żadną kobietą mimo wieku! Mało prawdopodobne by wszystkie były nienormalne a autor niewinny i wspaniały bo płacił na randkach i nadskakiwał licząc na seks, do tego obrzydliwie kłamie, jakby ją naprawdę kochał i z nim byłoby wszystko git.... to ta kobieta chciałaby seksu po takim czasie, ale pewnie mu nie zaufała (widocznie miała powody) a ten jeszcze sobie zakłada taki temat bo chce współczucia:D

Gość gość
Dla kobiety, która go kochała było jeszcze za za wcześnie bo dał jej popalić, a on niby kochał a odszedł i jeszcze wyzywa od nienormalnych. Chyba zwymiotuje. To jakiś 30letni dzieciak, nie dorósł do poważnego związku żenada:D

Gość gość
No nie wierze facet po 30 i takie podejście. Zamiast poczekac aż laska którą niby kochales bedzie gotowa, co napewno by spowodowało zaufanie do Ciebie to Ty lecisz za następna i od nowa to samo : D a miesiące lecą. Zmieniasz dziewczyny jak rękawiczki i dziwisz się że zadna nie ufa po kilku miechach. No jak jest z gatunku pustych i puszczalskich to zaufa bardzo szybko ale z taką trwalego i stałego związku nie zbudujesz. Poszukaj takiego pustaka w liceum czy ledwo po 20 bo kobiety po 30 myślą już o życiu nieco inaczej. Ogarnij sie i wtedy zabierz za panny bo to aż nie wiarygodne

Gość gość
Autorze. Przeczytałam kilka pierwszych postow. . Napisze co myślę. Problem jest w Tobie. Masz niska samoocenę, nie masz pewności siebie. To już nie pierwszy raz, kiedy Ci nie wychodzi.. zmień swoją postawę, nie nadskakuj! ( prosze) Zdobądź pewność siebie ( Siłka, sport. .) My kobiety lubimy prawdziwych samców, twardo stapajacych po ziemi, z przeszywajacym spojrzeniem, takich ktorych czasem trzeba wydostac ze skorupki :) my tez lubimy walczyc o dobrego samca. czywiście uwielbiamy te zaloty, randki kwiatki, czekoladki misie itp bo taka natura ALE nie na tym to polega! Ma być ogień, żar! Chemia! Ty masz robić tak aby po Twoim np wyjściu Ona już tesknila. Rozumiesz? Nie wchodź jej w ... nie ma namiętności to nie ma czułości! Tak, jesteśmy bardzo proste w obsłudze. ...gdzie Ci mężczyźni?

Gość gość
Święta prawda.

Gość gośćonn
To mężczyźni są bardzo prosci w obsłudze, maja tylko jedna dźwignię(joystick)

Gość gość
Mi sie wydaje, ze autor nawet jesli myslal, ze tego nie widac, to sprawial wrazenie, ze usilnie czeka na ten seks, ze nadskakiwal az nadto, przytlaczal itd. Nie kazda lubi jakiegos samca alfa i macho, tylko no kota mozna zaglaskac na smierc.

Gość gość
A juz nie ma nic gorszego, jak "dyskretne przypominanie" albo ostentacyjne smucenie sie przy kobiecie "bo ty mnie nie chcesz!" A moze one mialy jakies male blokady, a autor je jeszcze dobijal swoim podejsciem? Niektore kobiety (nawet te po 30stce!) otwieraja sie powoli, nie nalezy wierzyc w komedie romantyczne, ze wystarczy ze spotkaja sie na ulicy, oboje piekni i po 15 min juz sa w lozku i od razu swietnie sie dogaduja w kazdej dziedzinie.

Gość gość
Ja myśle ze autor jest niereformowalny i nie uczy sie na swoich bledach, nasze rady nic tu nie zmienia, za miesiac znow napisze kolejny topik o nastepnej "nienormalnej". Niejeden facet majac tyle znajomosci z takimi "nienormalnymi" za soba miałby już dawno rodzinę i w dodatku byl szczesliwy, ale nie on. Autorze wez sie za siebie!

Gość gość
Sierota:D

Gość gość
nie sierota tylko chamol pewnie,nie układało sie i kobieta seksu nie chciała,widać nie była puszczalska,ze jest jej wszystko jedno z kim.nie widziała szansy na udany związek i wyczuła ,ze jemu o seks tylko chodzi.

Gość gość
Coz, facet w tym wieku "ma potrzeby", nie? :/ takie ich tlumaczenie...

Gość gość
Frustracja? A rąk buraku jeden to ty nie masz? Dobrze ze cie olewaja, widać zasługujesz na to

Gość gość
Dziewczyny które się szybko nie otwieraja są rozważne i bardziej nastawione na związek do końca, seks uprawiaja z facetem którego dobrze poznają potem wpatrzone są tylko w niego i nawet przez mysl nie przejdzie zdrada, wiem po sobie:-) ale do takiej dziewczyny nie można podejść jak do kasy w sklepie, autora interesuje dziewczyna na jego etapie rozwoju..a te z którymi mial seks to co się z nimi stało? Pewnie szybko wymieniły go na nowszy model bo były niedojrzałe do stałego związku, podobnie jak on