Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy związać się z mężczyzna który ma małe dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się od 2 miesięcy z mężczyzna, ma roczne dziecko. Słyszałam, że kobieta która dała mu córkę, nie należy do osób szanujących się i sama nie wiedziała z kim ma dziecko, badano 3 potencjalnych ojców. Wiem, że On cieszy się z faktu ze jest ojcem, wyrażał się o tej kobiecie bardzo negatywnie. Musiałam wyjechać na 2 tyg przemyśleć czy ten związek ma sens i czy pchać się w to czy jestem gotowa być z kimś, kto ma dziecko. I ku mojemu zdziwieniu po powrocie zastałam go gruchjacego w najlepsze z ta kobietą. Przeczytałam, że pisali o mnie żalił się jej, że nie jestem pewna czy chce z nim być, ona życzyła mu prawdziwej miłości, (kobieta w ogóle mnie nie zna)a sama ma kogoś, a on milczał. Pokłóciliśmy się, ale że znam jego hasło na fb, weszłam i przeczytałam rozmowę, ona mnie mu odradza, a on milczy jak największa sierota! Wiem, że ona ma faceta. Wiem jaka jest, nazwijmy to gościnna od niego, a teraz tak dobre relacje, taka przyjaźń, wspieranie się na duchu. A on? Pchać się w to czy odpuścić?

Gość gość
wyjdź za niego taki facet to rarytas w śród dzisiejszych niedorajd! :)

Gość gość
Odpuść. Jeśli facet ma jaja, żeby opiekować się małym dzieckiem i próbować założyć z nim normalną rodzinę, gdy matkę przerosło to zadanie, a ty tylko go szpiegujesz i robisz mu afery to chyba nie jesteś go warta. Ale jeśli kochasz go, ufasz mu, jesteście ze sobą szczerzy i szczęśliwi i chcesz z nim naprawdę założyć rodzinę to nie widzę problemów.

Gość gość
Ja też mam małe dziecko i chciałbym sobie jeszcze życie ułożyć z nową kobietą

Gość gość
Zastanawiam się, bo sama nie wiem co robić. On nie chce z nią być, dziecko to wpadka, ona ma już kolejnego faceta. Ale mówił o niej tylko źle, a tu taka przyjaźń rozmowy o mnie, bardzo dobre relacje mają, a mieli mniej niż średnie.

Gość gość
Wyraza sie negatywnie na jej temat ale o rade w Twojej sprawie ja prosil? Nie wyszukaj tego czego nie ma i przetrzyj rozowe okulary. Fakty sa takie, ze nadal jest silnie zwiazany z matka dziecka i juz zawsze bedzie tak"gr****l" Drugi,najwazniejszy to ten ze wlasnie zostal ojcem i to ta istotka jest teraz i juz zawsze bedzie najwazniejsza. Ty juz po dwoch miesiacach swirujesz,sama sobie robisz krzywde, dziewczyno, Jestes wolna wiec nie pakuj sie wmto,nie udzwigniesz tego.Tu kolejnosc jest taka: 1. Dziecko, 2. Matka dziecka, 3. dluugo dlugo nic,4. Ty. Ile Ty masz lat?

Jeśli myślisz, że jesteście oboje gotowi to czemu nie. Sama musisz się zastanowić nad konsekwencjami i obowiązkami.