Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shanneen kelly

co zrobic?czy wyjechac?

Polecane posty

Gość shanneen kelly

od 2 lat jestem w zwiazku,od kilku miesiecy na ,,odleglosc,,kiedy sie poznalismy byla wielka milosc,kochamy sie nadal,pomimo zdrady z jego strony...moj partner ma dziwne podejscie do spraw sexu ,kreca go trojkaty w konfiguracji 2 mezczyzn plus ja,wrecz zdarza sie ze obsesyjnie domaga sie takiego ukladu,ja jednak odmawiam,nie odpowiada mi taki styl zycia bo wiem ze to nie jest sprawa jednorazowej proby,tylko rzadalby wiecej i wiecej.oprocz tych jego sex fantazji i dewiacji jest kochanym facetem,ktory dba o mnie i moje dzieci.On chce zebym do niego wyjechala za granice,rzucila wszystko co tu mam,a tego sie boje,bo jestem niezalezna,wiem ze on dobrze zarabia tam,ale nie ma zadnych oszczednosci,zyje jak wolny Piotrus Pan,finansowo napewno bym pogorszyla swoja sytuacje,plus uzaleznila sie od niego do czasu znalezienia nowej pracy....z drugiej strony bardzo go kocham,chcialabym zebysmy znow byli razem,zwlaszcza teraz po powrocie z wakacji....a z drugiej strony boje sie ze zostane z niczym,zalezna od niego,zmuszana do spelniania tych jego chorych fantazji erotycznych,jak erotyczna niewolnica....

Gość gość
Szczeze jesli bys byla sama to moze i bym zaryzykowala ale jesli dobrze zrozumialam to masz dzieci i tu musisz na nie patrzec a bedac uzalezniona od niego ciezko bedzie ci w razie czego wrocic z dziecmi gdy tu wszystko rzucisz

Gość gość
Wybacz ale ja bym nie pojechała.

jaki zakochany facet, ktoremu zalezy na swojej kobiecie pozwoli na to, by na jego oczach inny ja chociazby dotykal...widocznie musi Ci sie to podobac, skoro w ogóle sie zastanawiasz nad tym, czy wrocic do niego i byc jego 'seksualna niewolnica' :)

Gość shanneen kelly
nie mieszkam w Polsce,wiec nie jest to dla mnie rzucanie sie na funty,kiedy w euro mam stabilna sytuacje,prace bez problemu bym znalazla,pracuje w fachu na ktory wszedzie jest zapotrzebowanie,plus mam odpowiednie kursy z anglojezycznej uczelni...dla dzieci wszelkie dodatki tak jak i tu mi sie beda nalezaly,jednak potrzeba czasu zeby wbic sie w ,,system,, i doczekac sie realizacji,ok 10-12 mcy realnie....jedyne co mnie gryzie to te jego fantazje erotyczne,gang band,3katy itp...czy ktos z was jes w zwiazku w ktorym swingujecie??lub eksperymentujecie...jak w tym ,z tym sie funkcjonuje????jak zyc i czy wogole sie da z kims kto ma takie ,,jazdy,,??

Gość shanneen kelly
do badgal nie podoba mi sie to,walcze z tym,nie pojmuje tego,dlatego staram sie znalezc odpowiedz,ile razy stawiam go do pionu ,mowiac ze sobie nie zycze nawet slowa na ten temat,przeprasza mnie,mowi ze to juz koniec tych fantazji,od dzis wszystko normalnie,bo to jest chore....i za jakis czas znow powtarza nakrecony to samo. kocham go ,na zewnatrz tworzymy idealny zwiazek,dzieci za nim szaleja,poza starsza corka ktora juz zna jego ciemna strone,ale sa przyjaciolmi,powiedzmy toleruja sie

Gość gość
proszę napisz, że to prowo. Przecież nie ma aż takich idotek :O dorosła kobieta, matka a zastanawia się czy jechać do faceta, który ją zdradził i który namawia ją do trójkątów :O serio jesteś aż takim szmatławcem, że dla jakiegoś prymitywnego k**********sa byś wszystko rzuciła??? serio?? :O:O:O:O aż tak siebie i swoich dzieci nie szanujesz?

Gość shanneen kelly
to nie jest zadna prowokacja,ludzie o roznych fantazjach erotycznych zyja,maja zwiazki w ktorych oboje sie godza na zmiany partnerow i roznego typu akcje,a moj post skierowalam do osob typu ,,open minded,,ktore niekoniecznie same to robia,ale nie oceniaja nikogo od szmatlawcow,nie znajac i majac jedynie swoj okrojony i prosty punkt widzenia na podstawie ktorego uwazaja -,,moja racja jest najmojsza,,!!! i juz. Moje dzieci dopiero teraz maja okazje odczuc czym jest kochajacy i dbajacy ojciec-ojczym w rodzinie,bo oprocz rzeczy materialnych ktore dostaja,poswieca im czas,uwage i okazuje uczucia,ktorych nigdy rodzony ojciec im nie okazal,to i wiele innych czynnikow powoduje ze sie wogole zastanawiam i analizuje wszystkie za i przeciw

Gość gość
W tej sytuacji poradzilabym sie wrózki. Podam Ci namiar na dobra i sprawdzoną; tarocistkasofii@wp.pl Ona Ci napisze co powinnaś zrobić.