Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lamalem sie czy nie zaglosowac na pis ale nie bede ladowac kabzy wielodzietnym

Polecane posty

Gość gość

ja sam nawet laski nie mam co dopiero mowic o dzieciach. w szpitalu z*********m i mam 2 tys po 6 letnich studiach. patole naplodza dzieci (bo tacy z reguly maja w ciagu zycia po kilka, kilkanascie lesek i cale przedszkola dzieci) i beda lepiej zyc niz ja. na PO ktora zniszczyla i gnoi lekarzy w pl tez nie zaglosuje,

Gość gość
No to Robert Petru chyba najlepszy wybór

Gość gość
Ziomuś, mam ten sam problem. Na PO nie zagłosuję, do Kukiza mam wątpliwości, bo słyszymy o samych zgrzytach w partii, a znowu Szydło powiedziało, że piwerwszą rzeczą jaką zrobią to danie socjalu nandzieci. Biedni dostaną 500zł/mies już na pierwsze dziecko! Znam rodzinki co mają 2800zł i pilęcioro dzieci... To jest bomba, która rozsadzi budżet. Gdyby nie ta obietnica, to bym zagłosował na pis, ale sorry znowu rząd będzie karał ludzi pracujących, a patologię nagradzał.

Gość gość
Przecież Petru gwarantuje zdrowe zasady żadnego rozdawania pieniędzy dzięki temu wzrost gospodarczy.

Gość gość
Petru ma poparcie które wacha się jak kurs franka.Popierajcie oburzonych bankierow :-)

Gość gość
"Przecież Petru gwarantuje zdrowe zasady żadnego rozdawania pieniędzy dzięki temu wzrost gospodarczy. " To dokładnie tak jak PO. :classic_cool:

Gość gość
ja na Petru, piśdzielce i popaprańcy moje głosu nie dostaną. :-)

Gość gość
Petru to szalupa ratunkowa Po

Gość gość
Zrozum głupeczku, że dzieci to gwarancja przetrwania narodu, nie mówiąc już o papu dla Ciebie jak już będziesz starym kapciem.

Gość gość
I tu się mylisz gdyż nie znasz program Nowocześni.pl. Peteu jest za zdrowym kapitalizmem i odcina się od PO

Gość gość
Jak PiS będzie rządził będziemy utrzymywać nowe rzesze emerytów ani myśle na nich głosować

Gość gość
Tak szczegolnie te dzieci z tych wielodzietnych patologicznych rodzin beda mniew przyszlosci utrzymywac. Dobre:) Nastepni za pare lat do ciagniecia socjalu, zasilkow i pomocy od panstwa, jak rodzice.

Gość gość
piśdzielcom i popaprańcom mówimy nieeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Ja tez myślałam o Pis, bo mam dość buty i nieróbstwa Po, ale tez nie zagłosuje na partię popierającą bezrobotnych dzieciorobów patologicznych , kukiz nie ma pomysłu poza jowami które i tak skazalyby nas na wieczne PoPisy, Korwin to szowinistyczny dziadek. Nie wiem może ten Petru, ale mudze poczyta program.

Gość gość
Ludzie zarabiajacy 1500 zl no może w porywach 2000 zl chcą głosować na Petru ? Faceta który doradzajac zachodnim bankom zarabial miesięcznie tyle co ci biedacy w dwa lata ha ha ha ha ha ha

Gość gość
Oczywiście lepiej żeby w takim NIK PO dawala urzednikom nagrody po 69 tys niż żeby PiS dal pieniadze na dzieci.Prawda ?

Gość gość
Ten pomysł socjalu dla dzieciorobow rozsadzi budżet i znowu my uczciwie pracujący zostaniemy opodatkowani, ja jestem sama musze liczyć na siebie wypracowuje swoja emeryturę wiec niech nikt mi nie zarzuca ze jakies bachory z patologii będą mnie utrzymywać, ja odprowadzam składki, to system zus jest chory uzależniony od przyrostu.PO to aferzysci i nieudolni złodzieje a PiS to populistyczni socjaliści to wybór jak miedzy rzeżączka a syfilisem.

Gość gość
W każdym państwie są ludzie niewykształceni lub bez jakiejkolwiek incjatywy którzy zarabiają grosze tak było jest i będzie.

Gość gość
Nie jestem ani ani za korupcją rozepchaną administracją i kumoterstwem w PO ani za rozdawnictwem i obyczajowym konserwatyzmem PIS-u. Chcę żeby kwestie obyczajowe zeszły do lamusa i żeby ktos wreszcie zwiększył Pkb i miejsca pracy, promowal rodzinych stednich i malych przedaiebiorcow zamiast wiwlkich korpi ktore tu maja zaglebie taniej sily roboczej.

Gość gość
Tak jest nie damy dzieciom ale damy wysokim urzednikom PO.To przynajmniej nie rozsadzi budżetu.

Gość gość
Ty wierzysz ze patologia to przeznaczy na dzieci a nie na wódkę? Wierzysz ze nie bedzie rodzicow plodzacych dzieci dla kasy a potem znęcających sie nad nimi albo zaniedbujacych je? To poroniony i szkodliwy spolecznie pomysl takze a może przede wszystkim dla tych dzieci spłodzonych dla kasy? Nie jestem za Po ani za podwyżkami dla urzędasów!

Gość gość
Pewnie zacierają już rece producenc***iwa i alkoholu.