Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość525

Ciaza i niewierny facet pomocy

Polecane posty

Gość gość525

Witam.jestem w ciazy i nie mam pojecia co dalej zrobic.poznalismy sie i wszystko bardzo szybko sie poloczylo znamy sie 8 miesiacy i jestem w 12 tygodniu ciazy. Wiem ze nie powinnam ale przeszperalam telefon chlopakowi ale to co tam przeczytalam zwalilo mnie z nog pisal miedzy innymi z taka malolata pisal jej ze nie uklada mu sie ze mnie i zobaczy jak to bedzie z nami dalej ale to nie wszystko pisal tez z dziewczyna ktora zna z dziecinstwa lecz kontakt yrwal sie na dlugi czas z powodu przeprowadzki. Umuwil sie z nia przy najblizszej okazji na balety we dwojke i napisal jej tez ze jest samotny. Lecz dzisiaj dowiedzialam ze co pisal swojej byles sprzed paru lat ze ma dalej zlamane serce i ze chcialby cofnac czas i wytlumaczyc to wtedy. Co mam zrobic? Ciezko wychowywac dziecko samemu ale czy moge mu zaufac? Dodam tez ze na zadnych inprezach ani spotkanisch ze znajomymi nigdy sie ze mna niepokazal zawsze moeil ze nie bedzie zadnych par albo klocil sie ze mna w dniu inprezy zeby isc samemu

Gość gość
To oczywiste- nie kocha Cie i nie chce być z Toba, nie wiąże przyszłości z Toba. Nie rób sobie nadziei. Na pewno jest rozdarty, z uwagi ciąży, bo w końcu to jego dziecko. Natomiast powinnaś się z nim rozstać i jedynie pozwać go o alimenty, abyś miala wsparcie finansowe. Trwanie w związku bez miłości, tylko z musu, bo jest dziecko, nie ma sensu. Nawet jeśli zostanie z Toba, to TYLKO z uwagi na dziecko, a za plecami na pewno będzie szukał kobiety, którą pokocha. Tak to jest, jak się ledwo zna i doprowadza do ciąży.

Gość sakura_
My raczej Ci nie pomożemy. Współczuję ale z drugiej strony to bardzo odpowiedzialne. Czy mieliście takiego pecha, że zabezpieczenie zawiodło, czy bez?

Gość gość
Autorko dlaczego uważasz, że on jest niewierny? Przecież wy nawet nie chodzicie ze sobą. Znacie się kilka miesięcy po 5 miesiącach jest ciąża i tyle.

Gość gość
jakiej ty pomocy oczekujesz?!przeciez trzeba sie ewakuowac i tyle.Obcy facet,niewierny i ty sie zastanawiasz?

Gość gość
najlepiej to się wyskrob i będziesz miała spokój

Gość gość
Uciekaj kobieto od durnia jak najdalej. Dasz sama rade, w spokoju wychowasz dziecko a teraz to najwazniejsze. Uwierz mi, wiem co mowie. Moj juz byly maz tez tak flirtowal gdy bylam w ciazy, az znalazl sobie kilka na raz, dzis juz nim nie jest a ja jestem zadowolona bo mam komfort psychiczny beztego knota.

Nie, nie możesz mu zaufać. Naprawdę chcesz takiego ''tatusia'' fundować dziecku? No zastanów się troszkę.

Gość paczekzmydlem
ten typ nie bedzie dbal o dziecko,za chwile zniknie z inna,potem kolejna i tak w kolko,jesli chcesz bawic sie w samotne wychowywanie dziecka,zniszczone cialo po ciazy,i w takim klimacie szukanie sobie faceta i ukladanie sobie zycia z balastem pt,,dziecko,gdzie dla wielu bedziesz 2giej lub 3ciej kategorii...to zyj w ten sposob,jednak znajac zycie,i co ja bym zrobila to ,,no evidence,,czyli przekreslenie gruba kreska wszystkiego co z nim cie laczylo posprzatanie zycia,wybralabym w takiej sytuacji aborcje w kraju w ktorym jest to zgodne z prawem,i zaczela zycie od nowa,ostrozniej i ze spirala ,zeby nigdy w zyciu nie dopuscic do tak ciezkich decyzji ...zadna z nich nie bedzie dobra decyzja ale po kazdej mozna zyc dalej.wybor nalezy do ciebie

Gość gość
mam wrazenie, ze autorka jest albo bardzo mloda albo nie do konca rozwinieta umyslowo tudziez to i to:D