Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

drukarka poznań

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem z poznania i mam problem z moją drukarką, za nic nie chcę drukować, przyjeżdżał już mój kuzyn, który dobrze zna się na elektronice i mówi, że trzeba go zawieźć do serwisu. Zna któraś z was jakiś dobry w poznaniu, który szybko mi naprawi drukarkę?

Gość adik356
Jeżeli już ma swoje lata to polecam jednak zakup nowej. Ja mam Epson z systemem ITS i jest rewelacyjna. Tania w druku i oszczędna. A do tego jak zakupisz ją i zarejestrujesz się na stronie: http://www.epson.pl/gwarancjanadrukarki otrzymasz aż trzy lata gwarancji.

Gość lucek21
Ja na Twoim miejscu też bym właśnie wolała kupić nowy model drukarki. Ta z Epsona jak czytałam na ich stronie wygląda na oszczędną, a więc zastanów się. A gwarancja długa bo aż trzy lata przyda Ci się na pewno.

Gość migotka231
Ja mam model L365 i jest naprawdę ekstra podoba mi się. Bardzo łatwa w obsłudze a do tego wszystkiego druk czysty nie rozmazuje się. Skorzystanie z tych promocji to rewelacja. Tusz, zwrot i do tego dłuższa gwarancja. Super prezent na święta.

Gość gringoo
ja sie zastanawiam tylko, czy do tego modelu można dostać zamienniki, czy z drukarkja są komaptybilne activ jety? bo tych właśnie zamiennikó używam.

Gość gość
A może tylko trzeba wymienić toner na nowy? Ja np raz kupiłam jakiś zamiennik i drukarka w ogóle go nie odnajdywała. A od jakiegoś czasu kupuję zamienniki do drukarek tylko i wyłącznie w sklepie www.czarnynabialym.pl i już nie mam tego problemu

Gość gość
uzywales oryginalow czy zamiennikow? Jesli tych drugich to kupij imprime (centrumpapieru . pl). Mozesz zreszta do nich zadzwonic na infolinie opisac problem i moze doradza ci przez telefon co zrobic

Gość grymałka
ja z kolei polecam activ jety, mają jakość tak samo dobrą jak oryginały ale dużo atrakcyjniejszą cenę więc kupuję bo nie tracę na jakosci.

Gość halineczka23
Ja też polecam Epson jak najbardziej. Ma ją wiele ciekawych promocji i są tanie w drukowaniu. Teraz mają promocję widziałam na subskrypcje MS Office Personal 365 na rok za dramo. Taka oferta jest godna uwagi. Wystarczy kupić jakiś model z listy: http://www.epson.pl/msoffice i gotowe.

Gość celina41
A do tego słyszałam też od znajomej, że gwarancję na 3 lata i zapas tuszu można otrzymać za darmo. Ale ta promocja z subskrypcją MS Office Personal 365 jest tylko do 30,06,2016 a więc trzeba się śpieszyć .

Gość halineczka23
Może i krótki termin promocyjny, ale jak ktoś ma zamiar kupić taką drukarkę to i tak kupi ją do tego terminu i zyska aż tyle gratisów, co przekłada się na tańsze drukowanie. Warto kupować jak są promocje.