Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ayano

Głupie uczucie

Polecane posty

Gość Ayano

Jeśli masz zamiar sobie żarty robić to daj przycisk 'Wstecz' .Jestem z chłopakiem 4 lata i mieszkamy razem , u niego w rodzinie każdy z rodzeństwa jest w związku z kimś .Czasami wchodząc na facebooka widzę że jedni się chwalą że wyjeżdżają na wspólne wakacje , jedni idą razem do kina , jedni wstawiają wspólne zdjęcia gdzie pokazują jacy są szczęśliwi inni jeszcze coś .Ja to będąc w związku z chłopakiem dostałam 3 razy kwiatki i jak jechaliśmy na wspólny weekend to ja musiałam wszystko zorganizować i jeszcze zapłacić .Dziwnie się przez to czuje .Pewnie jakbyśmy się mieli pobrać to bym sama się musiała mu oświadczyć .Wogóle widzę że się nie stara. Wraca po pracy do domu to nic tylko odrazu telefon do ręki i ma wszystko gdzieś .Przykro mi z tego powodu bo go kocham a widze że zachowuje sie jakby sobie myślał że mnie zdobył to już się starać nie musi .Próbowałam już z nim o tym porozmawiać żebyśmy jakoś wiecęj czasu spędzali razem ale on się potem obraża i nie chodzi tu o pieniądze, bo byliśmy razem jak jeszcze studiował i nie miał pieniędzy .O sprawach łóżkowych to też sie nie wypowiadam bo to jest tak że tylko się kochamy jak on ma ochotę ,bo jak ja chcę to on się ciągle źle czuje.Niewiem już co o tym wszystkim myśleć bo dla niego bym wszystko zrobiła a poprostu boli mnie to że on mi tego nie pokazuje .Może ktoś mi powie jak z nim rozmawiać albo go zostawić i poczekać aż spotkam kogoś kto będzie chciał ze mną spędzać czas i pokazywał że mu zależy :/

Gość gość
jak ci sie nie podoba to go zostaw.

O związek muszą dbać dwie osoby. Jeśli rozmowy nic nie dają, Pan Wielmożny się obraża, to po co to kontynuować? Chcesz żyć z 5latkiem? Nie lepiej znaleźć sobie dojrzałego emocjonalnie faceta? Za 2-3 lata będziesz żałować, że tak długo ciągnełaś ten związek.