Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona udami

Nie umiem schudnac!!:(

Polecane posty

Gość przerazona udami

Witam, pisze bo mam juz naprawde dosc swojego wygladu :( Probuje sie odchudzac juz od 2lat, i nigdy mi sie nie udaje. Otoz mam 169cm wzrostu, 58cm w udzie, w lydce 36cm, w posladku 90 cm, talia 71 cm, biodra 92 cm, i nad kolanem 44cm. Powiedzcie mi czy to duzo? najbardziej zalezy mi na dolnych partiach ciala, ehhh te udziska :( jmiesnie na udach mam ladne tylko ze przykrywa je ogroma warstwa tluszczu! Dziewczyny pomozcie :( obecnie jestem na diecie od 3dni, po prostu zsro slodyczy i cukru, same zdrowe rzeczy, co mam cwiczyc i jesx by szybko pozbyc sie tego tluszcyku na udach posladkach i biodrach !:( Z gory Wam dziekuje. :)

Gość gość
moge ci jako facet poradzic tyle ze nie mam problemu z udami- jedz bardzo duzo bialka conajmniej 120g bialka na dobe i malo tluszczu nasyconego. Ale bialko jest najwazniejsze, wiele nawet badan wykazalo ze bialko w diecie zrzuca body fat. Ja po diecie wysokobialkowej zszedlem z 30% do 15% body fat

Gość gość
szybko to się możesz pozbyć wody z organizmu, tłuszcz wypala się LATAMI. wytrzymasz dwa lata bez słodyczy czy po miesiącu wrócisz tu skomląc, że nie schudłaś ani kilograma?

Gość prawictwo pospolite 193
58 cm w udach , to masz wiecej niż ja tylko ze jestem facetem .. Myśle ze szczuple uda u kobiety są jednak podstawą jej atrakcyjnosci moge to udowodnić

Gość MNIEJ ŻRYJ
MNIEJ ŻRYJ !!!