Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja córka zjadła pestki.....

Polecane posty

Gość gość

Przygotowywałam śliwki do ciast, wyjmowałam pestki a córa jak zwykle chciała pomagać i coś podjeść :-) dałam jej oczyszczoną śliwkę a po chwili zniknęła mi pestka z tej śliwki :-) oczywiście w buzi córki jak się domyślam, pomyślałam no dobra .....to tylko jedna pestka, po chwili córa chciała jeszcze śliwkę wiec jej dałam i dalej czyściłam śliwki do ciasta, na wszelki wypadek zdjełam córkę z blatu, po chwili dałam jej oczyszczoną śliwkę i nie spojrzalam a ona wzięła i pestki i śliwkę, domyślam się ze znowu je zjadła .Śliwkę po chwili oddała :-) nigdy pestek nie jadła, nawet z winogrona gałązki mi daje lub wyrzuca do śmietnika więc nie bałam się ze podczas pomaganie zje jakieś pestki. córka ma 17 mcy . Jak myślicie wyjdą same ?

Gość gość
Ja mysle, ze w brzuchu urosnie jej drzewko sliwkowe:)

Gość gośćhchchccchfcxdddd
Moja jak miala 2,5 r to sie zapomniala i zjadla parowke razem z folia, na szczescie mam sasiadke pielegniarke wiec upokoila, ze spoko wydali. Zjadla tez zolta kredke woskowa, tzn kawalek. Chyba stwierdzila, ze skoro jej nie widac na kartce to cos trzeba zrobic i zjadla:-D Ryz ugotowany wepchala do nosa, lekarze na ostrym dyzurze mieli z Nas ubaw nieziemski:-D A ja myslalam, ze zawalu dostane! Do tego standard w wykonaniu mojej corki czyli, znalezione na podworku kulki do pistoltu tekie pomaranczowe... Cisnienie 360 na 500 normalnie. Mala Zolza ukradkiem eksperymentuje:-) Na pogotowiu za niedlugo nie bede sie musiala przedstawiac...

Gość gość
Moja dzisiaj robiła kupę ale bez pestek, gałęzie póki co niej nigdzie nie wyrosły ;-) gościu 18:07 marudzi ale to przez zęby, brzuch nie boli Kiedyś nasiona rzeżuchy zjadła bo syn potrzebował do przedszkola i kupiliśmy a ona to dorwała :-)