Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka marzycielka

chcialabym spodobac sie jakiemus mezczyznie

Polecane posty

Gość taka marzycielka

takie mam marzenie;)

Oj napewno masz wiele zalet i wspaniałych cech ktorych może sama niedoceniasz bądź niezauwazasz a ktore zauważy jakiś przystojny facet :) Ile masz lat ? Napisz coś o sobie

Gość taka marzycielka
mam prawie 30 lat i jestem malo interesujaca, nie dostarczam facetom emocji, a z takimi kobietami faceci nie chca byc, wiem to po swoim znajomych

Ale co masz konkretnie na myśli pisząc ''mało interesująca''?

Bzdura, nasłuchałas sie ludzi, daj spokój przecież wystarczy że jestes :) budujesz swoje wyobrazenia o sobie na podstawie grupki Znajomych ? :) przestań. Masz być sobą i wtedy jest git. Założe sie że fajna z ciebie dziewczyna. Najwazniejsze by niewywierac na siebie presji ze musze byc taka czy taka :) Usmiechnij sie :p

Gość taka marzycielka
LenaSz dziś Ale co masz konkretnie na myśli pisząc ''mało interesująca''? x jest duzo mezczyn twierdzacych, ze kobiety sa malo inteligentne, nudne i glupie oraz nie sa intrygujace, nie zachwycaja osobowoscia - wydaje mi sie, ze do nich naleze, bo mam nudne zycie, sama jestem nudna, zyje rutyna, zero szalenstw, przygod, nie zachwycam nikogo soba, nie wyruzniam sie, nie intryguje

Chyba coś do powiedzenia masz? Cokolwiek? Rutyna? Duzo ludzi każdego dnia żyje tym samym schematem, więc nie widzę w tym niczego strasznego