Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozia2005

Ekspres do kawy

Polecane posty

Gość jozia2005

Co powiecie o tym ekspresie do kawy Bosch „TES60321RW“czy ktoś go może uzywał?Od 5 miesięcy nie mogę się zdecydować, miałam już kupić saeco exprelię z dzbankiem na mleko,ale pani w swiecie kawy poradziła mi bosha.Czy ktoś go może ma , jak z konserwacją, rurką zaciągającą mleko i spienianiem mleka?Pomóżcie ,bo mąż już chce się napić kawy z ekspresu, a ja wciąż czytam i wybieram:)Iwa

Gość gość
Kup sobie najnowszy w Tchibo,super expres

Gość gość
Najlepsze to SA z Jura goraco polecam..

Gość jozia2005
Tylko ,że ja nie chcę na kapsułki.kawę ziarnistą wolę, mieloną.

Gość gość
Ja świetny ekspres do kawy znalazłam w tym sklepie: http://www.kawaserwis.pl/ . Używam go już od kilku lat i jestem zadowolona. Mają bardzo korzystne ceny.

Gość gość
Ja mam taki na kapsułki firmy Tassimo a kapsułki kupuje w internecie żeby było jeszcze taniej. Np. tu jest fajna oferta. Do końca września wysyłają zamówienia za darmo: http://www.espozywczak.pl/

Gość gość
Jeżeli chodzi o ekspresy do kawy to polecam Flint espresso www.flintespresso.eu którzy pomogli mi wybrać naprawdę bardzo fajny i do domu i do firmy. Natomiast jeżeli chodzi o Boscha to miała go moja siostra i okazał się bardzo średni w użyciu.

Gość gość
ja lubie kawe zwykla czarna parzona z fusami

Gość Justynkka
Do tej pory piłam czarną kawę ale zawsze marzyłam o ekspresie. Mąż mi obiecał na walentynki że kupi w Konesso któryś z tych http://www.konesso.pl/pol_m_Ekspresy-i-akcesoria-491.html Poza ekspresem to podoba mi się tu parę innych rzeczy. A też ceny są świetne. Są też akcesoria do ekspresów.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
A ja ostatnio odkryłam świetny sklep internetowy z kawą, zerknijcie www.coffeezone.sklep.pl maja dobre ceny i… wyśmienita kawę! Jestem kawoszem, więc jeśli wy też to będzie dla was istny raj! *u*

Gość fajna Andzia
ma ktoś ekspres Breville? Cena kusi, dobrze wygląda, szukam potwierdzenia że to dobry wybór :))

Gość gość
Bardzo dobre ekspresy do kawy od uznanych producentów znajdziecie na stornie www.sklep-bicafe.pl Zakupiłam od nich ekspres do kawy do swojego biura i jestem z niego bardzo zadowolona. Ekspres jest intensywnie wykorzystywany w biurze a mimo to nic się z nim nie dzieje.

Gość Kuba34
Ja w firmie używam Saeco, to dobra, tania alternatywa dla droższej Jury, polecam szczególnie kiedy mielicie tam świeżo palone, pełne aromatu ziarna np. od http://www.coffeenation.pl/

Gość malmajj

Dobre ekspresy kupicie  online w firmie specjalizującej się w tym czyli Flint Espresso. Mają ekspresy domowe i do gastronomii a także kawy i herbaty od najlepszych marek. My mamy Gaggia Gran Deluxe, bardzo dobry ekspres, bardzo go sobie chwalimy a mamy go już kilka lat.

Gość gość

Wszystkim osobom rozglądającym się za solidnym sprzętem polecam zajrzeć na stronę www.ekspresydokawy.pl Od nich zakupicie świetne ekspresy do kawy w niezłych cenach. Sam posiadam sprzęt zakupiony od nich w swoim domu i jestem z niego bardzo zadowolony.