Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zapomnieć o byłym?

Polecane posty

Gość gość
bo nie umiesz się uwolnić, odnajdujesz siebie w innym, a to błąd powinno być odwrotnie, może tak spróbuj ruszyć do przodu, inaczej kręcisz się w koło

Gość gość
dla Ciebie, żeby było łatwiej www.youtube.com/watch?v=dmUjdGGYSAw

Gość gość
Niestety z dnia na dzien nie jest lepiej.... Boze jak to boli.. Jeszcze sie dowiedzialam ze prawdopodobnie przespal sie z inna...

Gość gość
posmakuj nowego gnata i przejdzie od ręki. po co sie zamartwiasz używaj życia znajdź nową moszne i będzie git

Gość gość
bzykaj sie z każdym o każdej poże dnia i nocy w każdym miejscu to pomoże uwież

Ja jestem trzeci tydzień po rozstaniu czuje sie zle ,ale zwiazek byl toksyczny ,mam za to teraz masę problemów z dziećmi bo sie kompletnie mnie nie sluchaja ,sa wrecz okropne a ten pajac sie pewnie z tego smieje ,jeszcze kaze mi zwracac piniadze za telewizor a ja nasze corki wychowuje na ,ktore on placi psie alimenty bo na dwie 400zl ,życ mi się odechciewa

Gość gość
Hej,może pomożecie. Byłam z chłopakiem prawie 3 lata, on wyjechał na studia,długa rozłąka ale na początku dawaliśmy radę. On-spokojny,nie imprezował,wiedział,że jesteśmy dla siebie ważni i o nas zawsze dbał. Z czasem zaczął okrajać nasz kontakt ciągłym brakiem pieniędzy na koncie,tym,że się uczy,że kolegom się nie podoba jak wisi ze mną na telefonie,że przeszkadza itp wyszło na to,że ja musiałam dzwonić,jemu wystarczalo z raz dziennie odpisac na facebooku, ale dalej było okej,znam go bardzo dobrze (ok.10lat),nie przejmowałam się zbytnio chociaż jestem typem atencjuszki. Z czasem zauważyłam,że przyjazdy ze studiów zaczęły przeradzać się tylko chęcią uprawiania seksu. Zaczęło mu się wydawać,że jest najważniejszy itp zerwałam z nim, mieliśmy do siebie wrócić,walczył o nas a nastepnego dnia dowiedziałam się,że spędził noc z klubie z inną dziewczyną. Oczywiście tylko "rozmawiali"i to ona kleiła się do wszystkich,co chwile inna wersja wydarzeń z jego ust,mota się w kłamstwach a jego wytłumaczenie to ze "klamie w nerwach" i że stara sie,kocha mnie,chce wiazac ze mna przyszlosc ale mu nie wychodzi. Wiem,że jest zakręconym facetem,ale wydaje mi się,że to wciąż niczego nie tłumaczy i zasługuję na coś lepszego. Rozstałam się z nim definitywnie,dobrze zrobiłam ?

nie przejmuj sie nim, najlepiej zmien nr albo zablokuj z nim wszelkie kontakty. on to robi specjalnie zeby wzbudzic w tobie zazdrosc, a wiem jak to boli.. ;/ moze popros jakiegos swojego dobrego kolege zeby udawal przed nim twojego chlopaka? gdy on zobaczy jak sie obsciskujecie itp to zobaczy jak to jest, zawsze warto zobaczyc jego reakcje :)

Gość gość
To jest proste.Pokaż mu co ten d**ek stracił.Nie pokazuj mu ze to cie w jaki kolwiek sposób dotknęło.Zacznij się lepiej ubierać, zadbaj bardziej o sobie jesli jest z ciebie super laska to idź na jakąś imprezę i po rób kilka zdjęć jak się bawisz i późnej mu je wysli i niech mu szczęka opadnie na widok co stracił.Po prostu zacznij się umawiać z innymi i nie tylko żeby mu dopiec ale takze dla siebie.Widocznie nie byliście dla sobie a gdzies tam kroczy twoja miłość.A ten musi być mega dukiem skoro wysyła ci zdj z swoją nową dziewczyną.Z takimi to nawet sie nie zadawaj.Mam nadzieje ze pomogłam

Gość gość
Odejtnij się od niego calkowicie. Powolutku, małymi kroczkami zacznij nowr zycie

Gość Vega11
To się zgadza,im bardziej okażesz mu obojętność tym bardziej go to ubodzie.Ja jestem w innym przedziale wiekowym i łatwiej mi bawić się facetami i świadomie ignoruję facetów i nie mogę się od nich odpędzić

Gość gość
nikt inny mi sie nie podoba

Gość gość
kiedys podobal mi sie facet ale mial dziewczyne i musialam sie z tym pogodzic i teraz tego nie zaluje .bo to nie byl facet dla mnie.

Gość paulika111aa
Wejdź na stronę www.estibook.pl i wybierz dla siebie salon kosmetyczny i odwiedź do koniecznie jak najszybciej.

Gość gość
Ani łatwo, ani przyjemnie na pewno nie jest. Postaraj się zrobić coś dla siebie, zajmuj sobie czymś myśli. Wypad do spa, czy do kosmetyczki jest bardzo fajnym pomysłem, a jak chcesz poczuć się lepiej sięgnij po książkę Jak zapomnieć eska. Nie jest to jakiś poradnik, tylko zestaw zabawnych i fajnych ćwiczeń, które na pewno pomogą Ci się uporać ze stratą.

Gość gość
śmierć za śmierć , jeśli to przeczytasz Twoi rodzice umrą w ciągu 1 miesiąca. Nie wierzysz? - to dlaczego Krzysztof - 36 lat umarł 25 Grudnia - powodu nie określili.Możesz tego uniknąć wysyłając to na 25 pytań.

miej to w d***e, zmień numer a jak jakimś cudem to napisz " rozstaliśmy się miesiąc temu więc nie mam ochoty oglądać Twojej nowej d**y więc albo to uszanuj albo w*********j. Z poważaniem Twoja była " Z czasem zapomnisz, z czasem zawsze sie zapomina

Gość gość
Tak się można odkochać, cyt: "Podstawowa rzecz przy pracy z odkochaniem to praca z... Własnymi wyobrażeniami przyszłości. Czymś, co napędza zakochanie, gdy zniknęło już wstępne odurzenie chemiczne, to budowanie wizji wspólnej, radosnej przyszłości. Jeśli chcesz się odkochać - zmień te wizje. Weź jego największe wady i zobacz, jak te wady, w przyszłości, czyniłyby życie z nim nie do zniesienia, poczuj to tak, jakbyś tam była. Zrób to kilka razy, z różnymi cechami, wyolbrzymiając je na tyle, żeby mieć naprawdę dość. Następnie wyobraź sobie swoją nową przyszłość, bez niego. Być może będzie w niej inny facet, którego już znasz, lub którego dopiero poznasz - to musisz jeszcze odkryć. Najważniejsze, to zbudowanie sobie radosnej wizji przyszłości, na długie lata, BEZ OBECNEGO FACETA. Co ważne - i w pozytywnej i w negatywnej wizji przyszłości bądź "w wyobrażeniu", tak jakbyś doświadczała tego tu i teraz, a nie jakbyś oglądała film ze sobą w roli głównej. To bycie tu i teraz (asocjacja) jest bardzo ważne. A, i ważna rzecz - proszę, jeśli będziesz robiła to ćwiczenie, nie modyfikuj go. Nie wyobrażaj sobie wizji przyszłości z tym facetem jako przyjacielem, albo nie używaj mniejszych wad, "bo nie chcesz go znienawidzić". Zrób je w takiej formie jak jest, albo wcale".

Gość gość
to zależy również od tego co tak naprawdę ty do niego czujesz proponuje szczerą rozmowe jeśli to możliwe

Gość gość
jatakpoprostu.blogspot.co.uk - myślę że ten blog Ci pomoże. Naprawdę warto przeczytać.

Gość gość89
Hej. Pomóżcie proszę. Nie jestem z nim juz 4,5 roku. Mam chlopaka, dziecko, mieszkamy razem. Ciągle sni mi sie mój były. Gdy kloce się ze swoim chlopakiem, to obwiniam byłego że gdyby ze mną nie zerwal, to by nic takiego nie bylo. Przypominam sobie sceny z przeszlosci. Kocham obecnego chlopaka ale pierwszą miłość, pierwszy raz mam za sobą, z byłym.