Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdg

Smutny Mąż sezon II

Polecane posty

Gość bdg

Bezczelnie pozwolę sobie rozpocząć drugi sezon naszego ulubionego serialu obyczajowego ;-) Zapraszam do oglądania. W drugim sezonie bęęęęęędzie się działo!!! ;-)

Gość introligator
no wiesz? ukradłeś mi temat! :)

Gość bdg
A po co Ci taki temat, skoro już nie jesteś smutny? ;-)

Gość introligator
he:) a Ty jesteś smutny? temat trochę jak "despret wifehouse" :)

Jestem bardzo smutny, ale potrafię świetnie udawać wesołego. Albo na odwrót, już sam nie pamiętam...;-)

Gość introligator
a ogólnie to skąd wniosek, że nie jestem smutny? problem nie jest rozwiązany, ale nie powiem, żyje się dużo łatwiej teraz:)

W piątki wszyscy są weseli i zadowoleni z życia. Podobno ma to związek z pracą...;-) Ja tam nie wiem, pracuję, kiedy chcę :-)

Gość introligator
to raczej z końcem pracy:)

Tak. Niemniej, z mojej dawnej pracy na etacie pamiętam, że piątkową euforię równoważyło poniedziałkowe w****ienie, i tym samym bilnas wychodził na zero ;-)

Gość introligator
oj tam. ja lubię moją pracę, mimo, że na etacie. ale przynosi dużo satysfakcji:)

Gratuluję :-) Ja nie znoszę tego psiego łańcucha etatu, za to uwielbiam sam decydować kiedy i co chcę robić :-) Gdyby mnie ktoś chciał uetatowić, to bym go chyba pogryzł ;-)

Gość gość
bdg mam pytanie, czy takie romansowanie na kafe wciąga? Czy teraz jakby ci się trafiła jakaś interesująca babka, też pomimo złych doświadczeń o których pisałeś, byłbyś skłonny powtarzać takie znajomości? Nie jest to czasem taki narkotyk-lek na realne zło?

Gość bdg
Hmmm, ale ja nie mam złych doświadczeń z kafe :-) Miałem różne "przygody", czasami w sieci, częściej poza nią. Nie czuję się w żaden sposób poszkodowany...gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą :-) A odpowiadając na Twoje pytania...gdyby mi się trafiła interesująca babka, to nie powtórzyłbym takiej znajomości. W obecnej chwili patrzę na takie znajomości z dystansem, bo wiem już o co w tym wszystkim chodzi. Tak, zgadzam się z Tobą, że to lek na realne problemy. Niestety, leczy nie przyczyny, tylko objawy, i to tylko na początku. Potem objawów już nie leczy, a przyczyny pogłębia :-/. I podobnie jak zauroczenie lub zakochanie, może wykazywać cechy uzależnienia :-) Ze wszystkimi tego konsekwencjami :-) Może kiedyś opiszę, co się dzieje dalej. Ale nie dziś, nie w taki piękny piątek ;-) Wtedy łatwiej będzie zrozumieć, dlaczego patrzę na takie znajomości z dystansem :-)

Gość gość
Ok, dzięki. Zatem milego piątku.