Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskany_jej_tłuszczem

Moja dziewzcyna strasznie grubnie

Polecane posty

Czesc, pisze do was bo mam problem. mieszkam ze swoja dziewczyna juz ponad rok i neistety w ostatnim czsasie zaczela ona strasznie tyc. Powodem tycia jest to, ze ma prace zdalna z domu i to sprawia, ze ma wymowke aby nie robic absolutnie nic. Nie cwiczy, obzera sie... Co chwile robi sobie 'postanowienia' i to wyglada tak, ze nazera sie jak swinia jako 'ostatni dzien przed metamorfoza' dwa dni je umiarkowanie mniej i pozniej znowu normalnie... Staralem sie jej mowic o tym na poczatku delikatnie, pozniej bardziej otwarcie, a teraz mowie jej wprost, ze jest gruba, ma gruba twarz i to nie jest atrakcyjne. Do niej to nie przemawia. Po prostu nie. Mowi ze nie ma czasu, ze ona lubi jesc itp... Skoro pracuje zdalnie, to nawet kupilem bieznie do mieszkania aby mogla sobie biegac bez wychodzenia z domu. Pobiegala kilka razy i koniec. Doradzcie cos, co robic? :(

Gość gość
ile mierzy i ile wazy na oko?

Gość gość
Zostaw tę opasłą świnię. Ona będzie tyła w nieskończoność aż cię kiedyś zadusi swoim ciężarem.Wstrętne są zaniedbane kobiety. W życiu bym z taka nie był.

Gość gość
Wyslij ja do psychologa. Widac, ze jednak jej to przeszkadza, skoro robi sobie postanowienia, a potem ich nie dotrzymuje. Tobie odpowiada, ze jej to nie przeszkadza, bo taka jest natura ludzka - urazasz ja, mowiac jej ze jest grubasem, wiec odpowiada w taki sposob (nikt kogo krytykujesz wprost nie przyzna ci racji). Ja tez mam slaba wole, choc nie jestem gruba, to od 1,5 roku probuje schudnac 3-4 kg.. ale u mnie waga wolno spada, pewnie tez dlateo ze juz w tym momencie mam prawidlowa i po prostu chce byc wiekszym szczupakiem.

Gość gość
" Powodem tycia jest to, ze ma prace zdalna z domu i to sprawia, ze ma wymowke aby nie robic absolutnie nic." X To nie jest żadna wymówka, bo ma dużo czasu na ćwiczenia. Normalnie ludzie pracują 8 godzin plus np. godzina dojazdu w jedną stronę. Jest leniwa i tego nie zmienisz

Gość gość
Niekoniecznie jest leniwa. Jakby byla leniwa, toby nie pracowala :P wy wszystko postrzegacie w jednym swietle. moze po prostu nie lubi cwiczyc, boi sie ze i tak nie uda jej sie schudnac, stracila wiare, ma problem ze stala motywacja?

Gość gość
Jakby to facet sie spasl, to na pewno nikt by nie napisal 'rzuc go!' tylko byscie zachecali, zeby autorka byla wyrozumiala, pogadala z nim powaznie o tym etc

to prawda, ona mowi ze po prostu nei lubi cwiczyc. Pokazywalem jej rozne rodzaje cwiczen, kupowalem karnety na fitness i silownie zeby zobaczyla co moze robic, ale nic, totalnie nic sie jej nie podoba.

Gość gość
A ty jakie masz cialo autorze? Jesteś wysportowany?

Gość gość
No wlasnie, jak ty chłopcze wyglądasz? jest super umięśniona klata i sześciopak, czy bebzol starego piwosza? :P Może ona zwyczajnie równa do ciebie? :P

Gość gość
No to niech nie cwiczy, tylko przejdzie na diete. 80 % sukcesu to wlasnie dieta. Tylko ty ja musisz wspierac w tym.

Gość niegrubacałydzieńpracująca
ja siedzę od rana do wieczora przy kompie , dosłownie, i nie tyję :) ale też się nie objadam .... :) myślę, że jej nie kochasz, cóż z drugiej strony, każdy powinien o siebie dbać - nikt nie chce być z kimś nieestetycznym, facet też powinien o siebie dbać, myć się ,golić, zmieniać bieliznę, nie hodować brzucha piwnego etc. to samo kobieta. Myślę, że nie zalezy jej, bo uważa, żę już Cię ma w garści i nie musi się starać. Nie wiem czy to najlepsza rada, ale skoro jej nie kochasz, tak mi się wydaje, powinieneś się rozstać. Nie dlatego , że jest gruba, tylko dlatego, że jej waga jest dla Ciebie tak dużym problemem. To tak, jakby kobieta rozeszła się z facetem, bo nie może tolerować jego palenia papierosów, picia czy oglądania p****li. Taka moja rada .

Gość gość
grubnie??? na której wiosce używa sie takiego słownictwa???

Gość gość
ile mierzy i ile wazy

Gość gość
Pewnie autora zatkało, bo sam jest gruby jak świnia

Gość gość
bo faceci mogą być grubi a kobiety nie i już!

Gość gość
kobiety maja byc chude i zgrabne a faceci duzo zarabiac. Kto sie nie zgodzi?

Gość gość
Autorka zatkało