Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NAJGORSZY to zakompleksiony facet

Polecane posty

Gość gość

który ma problemy sam ze sobą,niską samoocenę.Taki zawsze ci powie:albo jest tak jak ja chcę albo nara".Z takim zawsze będą problemy bo on za całe "swoje zło"będzie obwiniał kobietę i sie na niej wyżywał,/za brak dobrej pracy,za braki w edukacji,za brak czegokolwiek co jest dla niego nieosiągalne /.Nie uznaje kompromisu bo myśli (głupio)ze w ten sposób będzie ważniejszy,więcej znaczy w społeczeństwie,w zwiazku,ze jest KIMŚ-paranoja.

Gość gość
innymi słowami Narcyz, od takich trzeba uciekać, zgadzam się.

Gość gość
no :D

Gość gość
Aha :D

Gość gość
Generalnie tez mowie albo tak jak ja chce albo nara ale nie wiedzialem ze to wynika z zakompleksienia. Co prawda jakies tam mam ale chyba nie tak duzo.

Gość gość
to wynika z zamordyzmu, jaki dom, takie postępowanie. wszystko bierze się z wychowania i kochającej rodziny. jak z nim postępowano, tak on postępuje z innymi. inaczej nie umie :D

Gość gość
to sie dowiedziałeś już dlaczego jestes taki głupi i problemowy.

Gość gość
Może autorce narcyz dał kosza a teraz się mści! ;) :D

Gość gość
dlatego patrzcie z kim sie wiążecie,facet z patologi zawsze będzie taki jak w temacie.Nic nie osiągnął,nic nie osiągnie i jest to wina kobiety a nigdy jego.

Gość gość
14:13 o tak hahaha

Gość gość
Najgorsi to są ci, którzy za swoją nieudolność obwiniają innych. Skarżysz się że facet odchodzi, bo nie robisz tego co on chce, ale zapewne sama miałbyś ochotę go kontrolować i aby facet biegał za tobą na smyczy :P

Gość gość
do autorki: co wybrałaś to masz, a jak nie masz, to się ciesz i na przyszłość takiego nie wybieraj :D temat jest jak najbardziej sensowny, a zakompleksionym rzeczywiście trudno dogodzić. może pomógłby lekarz, ale przecież oni "lekarza nie potrzebują bo głupoty wymyśla" :D

Gość gość
Ja sie nie zgodze. Ma byc tak jak ja chcei tyle. Nigdy nie narzekalem na brak kobiet, zona tez specjalnie nie narzeka, nie pochodze z patologicznej rodziny i osiagnelem wiecej niz przecietny czlowiek. Wynika to z czegos innego: nie lubie sytuacji gdzie najpierw wspiolna decyzja a jesli nie wyjdzie to nie ma winnych.Wole juz sytuacje gdzie jest tak jak ja chce ale ewentualne porazki biore na siebie. Druga rzecz to ze osiagnelem duzo nie znaczy ze nie moge wiecej. Po prostu duzo chce a jesli ktos mi przeszkadza w tym to mam do niej o to pretensje.

Gość gość
Nigdy nie zrozumiem kafeterianek :P! Z kosmosu są! :D

Gość gość
14:19,zonka to jakas umysłowo ograniczona ,musi mówić tylko TAK i przytakiwać,tak dać sie stłamsić .Chyba ze bezrobotna jest,niezadbana,niemrawa.Tacy takich kobiet szukaja a potem z grubej rury.

Gość gość
"Ma być tak, jak ja chce" - to takie destrukcyjne zdanie :D

Gość gość
to co opisałaś to nie jest zakompleksiony facet tylko władczy, dominujący. zakompleksiony facet nie zagaduje do kobiet bo z góry uważa, że nie ma szans, że jest np. za brzydki dla niej.

Gość gość
"władczy, dominujący facet" z kompleksem Piotrusia Pana, dodać trzeba. :P tacy są śmieszni bo najczęściej nic nie znaczą ale przypisują sobie wszystkie mądrości świata. chorzy umysłowo cwele :D

Gość gość
Są tu na temacie jakieś samotne kobiety? :P mhm :D

Gość gość
siajse :D

Gość gość
14:25. Zona akurat pracuje i jest bardzo atrakcyjna. I to ostatnie zostalo osiagniete dzieki mojej metodzie. Sama twierdzi ze bez motywacji (przymusu:)) niektorych rzeczy by sie jej nie chcialo.

Gość gość
temat dotyczy w takim samym stopniu tez kobiet;) Monika

Gość gość
skromn jest :P no to są,czy nie ma? :D

Gość gość
14:30 wiekszosc ludzi malo znaczy dla ludzkosci.

Gość gość
hej niuniek. motywacja to jednak nie to samo co przymus, cwelu:P

Gość gość
Cwelu? już ktoś obraża....a w********ac! :P

Gość gość
Jak powiedzialem ze albo sie wylaszczy, i ja jej w tym pomoge, albo nara - to to byl przymus czy motywacja.

Gość gość
co to znaczy "wyłaszczy"? z czym to się je? wszelkie narzucanie komuś własnej woli, nazywa się przymusem.

Gość gość
zonka słabo zorganizowana to nie miał wyjscia i sam musi o wszystkim myśleć,dobrze bylo napisane ,ze niemrawa.

Gość gość
narzucanie wyborów "albo to zrobisz albo nara" - jest przymusem i naruszeniem czyjejś godności. głupia baba, że cie posłuchała. i głupia, że nie mogła się z tym "wyłaszczeniem"(cokolwiek to znaczy:D) sama uporać.