Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretttatcher

Okropna szefowa mobbing

Polecane posty

Gość margaretttatcher

Mam już dość swojej pracy, szefowa stosuje na mnie mobbing. Wychwala tylko swoich znajomych, pracowników, którzy są leniami do kwadratu za to umieją pięknie gadać. Moje sukcesy są umniejszane, nigdy nie zostałam pochwalona. Ciągle jestem straszona zwolnieniem, mimo iż do pracy mam odpowiednie kwalifikacje, mam osiągnięcia w pracy z uczniami - nawet ogólnopolskie (jestem nauczycielem). Uniemożliwia mi rozpoczęcie stażu na kolejny stopień, specjalnie przydzielając mi godziny przedmiotu do którego nie mam kwalifikacji, a przedmioty, które mogłabym uczyć - daje komuś innemu. Nie odpowiada mi nawet na dzień dobry na korytarzu. Widzę, że nie ma do mnie zaufania w niczym i traktuje mnie jak kretyna. Nikt się za mną nie wstawi, bo każdy się boi, albo dba o swój interes. ech....

Gość gość
zmien parce

Gość gość
prace*

Gość zemsta jest słodka
wynajmij kogoś kto ją dotkliwie pobije pozorując napad, pójdzie na l4 a ty bedziesz mieć spokój na jakiś czas, a jak wróci (jeśli da rade) to może zmieni podejście do innych ludzi

Gość gość
Witaj w klubie. I ta sama branża. To jest chore. Lenie sa doceniani a CI co odwalają calą brudną robote, której nie widac nie.

Gość gość
Też proponuję po prostu zmienić pracę. Ja w poprzednim banku też miałam okropna szefową i zespół i bardzo źle mi się pracowało. Teraz jestem w Stefczyku i tu jest zupełnie inny klimat, zgrany zespół i kierownik, który wiadomo, że ciśnie na sprzedaż, ale można się z nim dogadać.

Gość kuka88
Takie trzeba rzeczy zgłaszać do odpowiednich instytucji a samemu najlepiej wynająć prawnika z dobrej kancelarii taka jak jstkancelaria, z tego co wiem Pan Tomasz zajmuje się prawem pracy, mobbingiem czy wypowiedzeniami. Nawet w najmniejszych korporacjach dzieją się podobne rzeczy. Trzeba się pilnować i takie przewinienia zgłaszać wyżej.

Gość gość
A nie wolałabyś skierować sprawy właśnie do sądu? poszukaj jakiegoś dobrego prawnika i nawet się nie wahaj! na forach polecany jest Tomasz Tomaszczyk, jeśli mieszkasz poza Warszawą to poszukaj kogoś w okolicy i utnij w końcu takie zachowanie. Twoja psychika tylko na tym cierpi

Gość gość
Udaj się do jakiegoś parwnika koniecznie! nie wiem na co czekasz... Tutaj wspominają o Tomaszu Tomaszczyku, też go kojarzę, więc myślę, że warto zasięgnąć porady. Z takim traktowaniem należy walczyć! Samo odejście nie zawsze pomaga