Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkoalicjusz

ZAKOCHANA W BYŁYM SZEFIE

Polecane posty

Gość gośćkoalicjusz

Czuje to do dziś i czułam to przez trzy lata pracy w jego firmie ..jak sobie z Tym poradzić, odezwać się do niego?;( boli

Gość gość
A jaw szefowej, pjona

Gość gość
WWyznać mu co czuje ...? ośmieszyć się?

ja się dość często zakochuję, miałam jednak problemy z okazaniem tego, nawet nie umiałam tego wyznać, męczyłam się nawet dwa lata. teraz? stwierdzilam że będę szczera, zakochałam się i powiedziałam mu o tym, po co trzymać to tylko dla sb??

Gość gość
Jak myślisz że coś czuł to możesz jeśli nie lub ma cię już w d***e to nie radzę.

Gość gość
nie wiem co myśleć... mimo iż go nigdy nie miałam ani nie zbliżyliśmy się do siebie.. Czuje taką potrzebę bliskości, pożądania i te pragnienie

Gość gośćkoalicjusz
może znajdę go tutaj bądz On mnie...

Gość gość
Możesz mu powiedzieć, ale przygotuj się na najgorsze. Jeżeli po prostu jest Ci źle i nie możesz się na niczym skupić, po prostu wyrzuć to z siebie i miej to za sobą. Wtedy najpewniej przyjdzie szok, bo on Ci pewnie powie, że nie czuje do Ciebie nic (gdyby czuł, to by działał, gdy była okazja). Będziesz się czuła paskudnie, ale to potrwa krótko - wstyd pomieszany z odrzuceniem zadziałają jak lekarstwo, na początku będą wymioty, ale ostatecznie wyzdrowiejesz. Nie rób sobie wielkich nadziei. Jeżeli jednak masz nadzieję (wg Ciebie, były znaki, że on także coś czuł do Ciebie, a nie był lub nie jest zajęty), a nie tylko chcesz sobie ulżyć, to poszukaj z nim kontaktu, spróbuj się zbliżyć do niego , pojawić się mu na horyzoncie , ale nie zaczynaj od wyznań, bo to może odstraszyć samca, nawet gdy jest trochę zainteresowany.

Gość gośćkoalicjusz
Ma mnie chyba kompletnie gdzieś. ..

Gość gość
alu on ma Cię gdzueś ! zrozum to bo robisz się jak sisi !!

Gość gość
Napisz do mojej wrózki. Ona Ci na pewno pomoze i odpowie na nurtujące Cię pytania. Ja często korzystam z jej rad. Podaje Ci namiar na nią ; tarocistkasofii@wp.pl