Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pokłóciłam sie z najlepszym kolegą

Polecane posty

Gość gość

Od prawie 2 lat znam się z moim najlepszym kolegą. Jest osobą, z którą mogę porozmawiać o wszystkim i wiem, że nikomu tego nie powie, ale wczoraj się pokłuciliśmy. Od kiedy tylko się poznaliśmy, to pisaliśmy ze sobą prawie rok, a później jakoś pokłuciliśmy się i przestaliśmy sie do siebie odzywać i pisać ze sobą. Odezwał się ok. 2 tygodnie przed końcem wakacji i zaczęliśmy pisać. Od samego początku znajomości bardzo go polubiłam i mimo tego, że nie odzywał się do mnie prawie rok, to myślalam nad tym, że mogę już o nim zapomnieć, bo pewnie i tak znalazł sobie już inną. Odezwał się ok. 2 tygodnie przed końcem wakacji i zaczęliśmy znów pisać. Był taki sam jak wczesniej, kiedy pisaliśmy, ale w pewnym momencie napisal do mn coś takiego, że kiedyś mnie bardziej lubił, bo teraz jestem w jego odczuciu negatywnie do niego nastawiona i że chb chcę, żeby przestał do mn pisać, itd. Ja już zaczęłam płakać, po przeczytaniu tego co on do mn napisał i napisalam do niego, że wcale tak nie jest, wręcz przeciwnie i wczale nie chcę przestawać z nim pisać, bo tezgo bardzo lubię mimo wszytsko i chcę, żeby to on podjął decyzję, czy chce kontunuować naszą znajomość czy nie, ale on tylko wyświetlił tę wiadomość i nic nie odpisał, nawet w szkole się nie odezwał, tylko odwrócił głowę i udawał, że mn nie widzi. Nw, co mam myśleć, czy poniżać się i pisać do niego, dlaczego się nie odzywa ani nie odpisuje, czy nic nie robić. Bardzo mi na nim zależy i bardzo za nim tęsknię, mimo że chb jeszcze nigdy mu tego nie powiedziałam, dlatego nie chcę go stracić ;'( . Co robić? Pomóżcie !!!

Gość gość
nie narzucaj mu się,skoro anpisalas ze go bardzo lubisz a on się nie odezwał to cóz..czekaj az w końcu odpisze :P a jak nie odpisze to niech spada