Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szampon który puszy włosy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Jestem młoda, mam 18 lat a od 2 bardzo wypadają mi włosy, mam już coraz większe prześwity na głowie, a obwód kucyka to niespełna 3 cm, byłam u różnych lekarzy, wiele badań przeszłam, stosowałam wielu rzeczy, ale nic z tego, nikt mi nie potrafił pomóc, niestety zbliża się studniówka na którą zapewne nie pójdę bo będę już lysa, ale nie o tym..chciałam się was spytać czy znacie jakiś szampon do włosów, który je puszy, bo te na objętość nic mi nie dają, a często czytam ze jakiejś kobiecie włosy się puszą po czymś tam, a właśnie taki efekt chciałabym uzyskać, mam loki i czasem pod wpływem deszczu same się puszą i wtedy wygląda jakby ich było więcej a chciałabym ukończyć szkołę bez wstydu i chusty na głowie. Znacie taki szampon może? Pozdrawiam

Gość gość
Mi puszy familijny

Gość gość
zbadaj hormony i tarczyce, poziom zelaza i innych pierwiastkow, jest duzo dobrych rzeczy na lysienie

Gość gość
Miałam robione badania hormonalne oraz tarczyce i krew, w tym żelazko. Lekarz powiedział ze mam idealne wyniki

Gość gość
sprobuj odzywki wax, a takze wcieranai cieplej oliwy i zostawiaj w czepku i reczniku na noc, rano umyj wlosy

Gość gość
Jedz cynk (pestki dyni i słonecznika), albo tabletki jakieś.