Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michalek7

Nie wróciła na noc

Polecane posty

Gość Michalek7

Wiem ze to forum dla kobiet lecz gdzieś indziej nie otrzymam takiej fachowej porady jak tu. Poczytałem i wiem ze mogę liczyć na pomoc. Otóż jestem z dziewczyną 3 lata, niby udany związek, kochamy się. Do Londynu wyjechaliśmy 2 miesiące temu. Chcieliśmy zamieszkać razem. W Polsce wcześniej razem mieszkaliśmy wiec myślałem ze wszystko będzie okej. Długo by tu się rozpisywać. Pracowaliśmy w jednej z restauracji obydwoje. Poznała tam jakiegoś kolegę który zaprosił ją na piwo. Gdy powiedziała ze chce iść zacząłem przesadzać z zazdrością co spowodowało ze zaczęła się oddalać. Pojawiały się kłótnie. Zerwania, przykre słowa w obydwa kierunki. Ona jest typem człowieka który nie potrafi usiedzieć w domu. Lecz do sedna. Wczoraj po pracy poszła na imprezę z nowo poznanymi ludźmi z pracy. Jest godzina 11.24AM a jej do tej pory nie ma w domu. Napisała sms jak coś nie wracam na noc. Wiem z kim jest bo widziałem oznaczenia na zdj na fb. Najgorsze jest to ze obwiniam za to siebie bo wiem ze mogłem zbytnio przesadzić z zazdrością lecz to nie zmienia faktu że na noc się wraca. Piwo z kolegą, impreza, bardziej obojętna na wszystko. Nie wiem co mam myśleć już. Rozumiem czuje ze juz dawno przegiela ale sercem nadal ją kocham. Zostaje tu 2 tyg. jeszcze i chcąc nie chcąc śpimy w jednym łóżku. Jak mam sobie z tym poradzić?

Gość gość
"Jest godzina 11.24AM". Tzn. która?

Gość gość
gdzieś indziej nie otrzymam takiej fachowej porady jak tu. x hahahahaha!

Gość gość
11.24 Andrzej M. ?

Gość gość
kopnij w doooope dziada, inaczej będziesz rogaczem

Gość najgorsza na świecie
Hahaha no i jak Was faceci nie wykorzystywać? :*

Gość gość
Bzykla się

Gość gość
Ja ci odpowiem co masz zrobic... Jak ona wroci to wyliz ja cala, spojrz prosto w oczy i powiedz - dziekuje ci za to, ze taka wlasnie jestes. Zobaczysz, ze najpierw bedzie bardzo zaskoczona a pozniej wezmie sprawy w swoje rece... Ja bedzie chciala to zostaniesz szczesliwym rogaczem. Lepiej tak niz miec puszczajaca sie po cichu zonke w domu. Pomysl sobie, ze czekasz na nia jak wraca od kochanka... Zaraz ci zapewne ptaszek stanie. Zycze powodzenia! - Facet, ktory oficjalnie pozwoliz zonie na kochanka.

Gość gość
Nie wiedziałam ,ze jak nie wraca się do domu na noc to od razu trzeba się z kimś przespać. Widocznie baluje ze znajomymi na dyskotece albo w innym miejscu. Jest dorosła wie co robi.

Gość gość
najgorsze jak w zwiazku nie ma zaufania :(

Gość gość
Człowieku wkurw się i pokaż, że jesteś facetem! Opierdol i szczegółowe tłumaczenie albo wara! Nie pozwalaj sobie na takie rzeczy!

Gość gość
Zyjcie w trojkacie i juz. Fajna zabawa.