Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciekawe jak bedzie Polska wygladala za 20 lat i jaki los czeka nasze dzieci

Polecane posty

Gość gość

ciekawe jak bedzie Polska wygladala za 20 lat i jaki los czeka nasze dzieci

Gość gość
normalnie, twoje dzieci zabiją cie albo zmuszą do eutanazji albo wyrzucą na śmietnik :classic_cool:

Gość gość
Popieram przedmówcę. Czytając kafe i obserwując podejrzewam, ze świat będzie pełen rozwydrzonych pseudo dorosłych gówniarzy, ktorym rodzice wpoili, ze wszystko im się należy, bo są taaaacy wyjątkowi. I nie będzie miał kto kłaść płytek ani naprawiać samochodów, bo przecież będą sami prezesi, prawnicy i lekarze. I pewnie się wszyscy pozagryzają, bo każdy ma prawo walczyć o swoje szczęście, a nie być takim zahukanym jak my... Aha i jeszcze dzień babci i dziadka zniknie z kalendarza, bo ludzie zaczną zakładać rodziny po 60-tce jak już się wyszaleją i dorobią. A tak serio: nie mam pojecia, wierzę tylko, ze uda mi się wychowac dzieci na przyzwoitych ludzi.

Gość gość
Obawiam się, że będziemy mieli kolorowe wnuki :( Obawiam się, że będziemy się obawiać lotów samolotem, przebywania w skupiskach ludzi.

Gość gość
Ja myśle, że Polska się bardzo wyludni a przy tym będziemy widzieli sporo obcokrajowców w życiu codziennym (ja np. nie mam teraz do czynienia z takowymi praktycznie w ogóle) będzie trochę muzułmanów, mulatów i "ciapaków", dużo dzieci ukraińskich, bo tychże u nas coraz więcej, polaków rdzennych będzie coraz mniej. Na Polskę nie mam pomysłu, teraz jest beznadziejnie, nie wiem czy jest szansa na jakąś poprawę, prawdopodobnie będzie tylko gorzej, biedniej, smutniej, a ta bieda ukrywana będzie pod zgrabnym płaszczykiem kilku ładnych i bogatszych dużych miast, telewizji i przygłupich seriali tvnu.

Gość gość
do poki ludzie nie przejrza na oczy, ze jedynym ratunkiem dla tych resztek Polski co jeszcze zostala jest glosowanie na takie partie jak KORWIN, Ruch Narodowy, KNP, to sie nic nie zmieni. Jesli te partie dojda do wladzy jest szansa na normalnosc.

Gość gość
będzie coraz więcej starych ludzi bez prawa do jakichkolwiek świadczeń, bieda syf bród i smród młodzi będą bez pracy, będą kradli, zażywali dopalacze ci, co będą się uczyć - wyjadą