Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klasa a

Baron pancerny to ideał faceta

Polecane posty

Gość klasa a

To moja opinia, ciekawe czy ktoś myśli tak samo?

Gość gość
to jakiś koniotrzep kafeteryjny, pewnie ma ryj jak knur 🖐️

Gość gość
W sumie masz rację, może być brzydki, ale i tak będzie męski nawet z brzydkim "ryjem".

O, dziękuję za taki temat :) Uśmiałem się jak go przeczytałem ale przyznam się bez bicia, że moje ego zostało podbudowane :D x @gość dziś "W sumie masz rację, może być brzydki, ale i tak będzie męski nawet z brzydkim "ryjem"" x Nie mi oceniać własną facjatę ;) ale skoro zgodziło się za mnie wyjść śliczne młodziutkie dziewczę, to może takim ostatnim frankensztajnem nie jestem, co? :D

Gdzieżeś ty bywał, pancerny baranie :P, x że tak głupi topik sobie założyłeś :P :P :P ? ? ? x Nawet jak na Ciebie, jest WYBITNIE DURNY :(.

@ misio1 dziś "że tak głupi topik sobie założyłeś" x Przyszło mi do głowy, że zostanę posądzony, że sam to założyłem ale to jednak nie ja. Widzisz misiu, ja nie kłamię. Kłamstwo to grzech. Szatan jest ojcem kłamstwa. Jedną z podstawowych cech prawdziwego mężczyzny jest to, że on nie musi uciekać się do kłamstwa. Ja tego wątku nie założyłem i tego tytułu nie napisałem. Aha, proszę nie mylić kłamstwa z sytuacjami koniecznymi. Akowiec w czasie wojny kłamał na przesłuchaniu, że nie ma nic wspólnego z partyzantką. I kłamiąc nie popełniał grzechu kłamstwa. To była obrona konieczna. Czy ja popełniam czasem taką obronę konieczną? Tak. Aby uchronić własne dziecko, jego ledwo narodzony zdrowiutki organizm przez wstrzykiwaniem trucizny zwanej szczepionką, nie waham się bezczelnie kłamać. Uznaję to za obronę konieczną mojego dziecka. Ale w przypadku tego topiku nie kłamię. Ja go nie założyłem. Przysięgam! Autorce bardzo dziękuję :) Wyobraź sobie Autorko, że właśnie przyklękam przed Tobą i rąbek sukni w podzięce całuję :*

>>>Widzisz misiu, ja nie kłamię.<<< x Oplułem ekran ze śmiechu :P :P :P. x >>>Jedną z podstawowych cech prawdziwego mężczyzny jest to, że on nie musi uciekać się do kłamstwa.<<< x Ciągle mam wątpliwości dotyczące Twej płci :P. Podobno Smerfetka jest udającym babę facetem :(, w Tobie też dostrzegam dziwne anomalie. Może jednak są one tylko efektem Twej choroby :(. x >>>Ja tego nie napisałem.<<< x Tylko któraś z Twoich alternatywnych osobowości :P :P :P. x >>>Czy ja popełniam taką obronę konieczną? Tak. Aby uchronić własne dziecko, jego ledwo narodzony zdrowiutki organizm przez wstrzykiwaniem trucizny zwanej szczepionką, nie waham się bezczelnie kłamać.<<< x na tym forum :P. Przez cały czas mam wrażenie, że możesz być chora psychicznie babą, której od siedzenia w domu odbiło zupełnie :(. x >>>Autorce bardzo dziękuję Wyobraź sobie Autorko, że właśnie przyklękam przed Tobą i rąbek sukni w podzięce całuję :*<<< x Ciekawe: co powie na to, Twoja WYIMAGINOWANA żona :P :P :P.

Gość gość
Nie wiem czy ideał bo nie znam ale pisze mądrze.

Gość gość
To niebezpieczny fanatyk religijny

Gość gość
To ja autorka. Baronie a co uważasz o poligamii, żeby mężczyzna miał wiele żon? To jest naturalne i tak powinno być.

Gość gość
on jest jakimś fanatykiem, nawet pasuje mi pod kogoś kogo znam. Bardzo zapatrzony na prawo, uznaje tylko swoją rację pseudo ideał, jeśli to facet to pewnie bije swoją żonę

Gość gość
To fanatyk w typie apodyktycznego agresora, w którego domu nie można się sprzeciwić. Tak to czuję, czytając jego wypowiedzi.

Gość gość
Zgadzam się z Autorką! :)

Gość gość
Misio1 ty przebrzydly zazdrosniku :p

@ gość dziś To ja autorka. Baronie a co uważasz o poligamii, żeby mężczyzna miał wiele żon? To jest naturalne i tak powinno być. x Bóg mówi o jednej żonie. Więc ja przyjmuję taki punkt. Wiem, że w Starym Testamencie istniała poligamia ale tam w ogóle były dziwne czasy. Chore czasy, gdzie wszyscy wszystkich wyrzynali. Druga sprawa to czysto fizyczna. Niech najpierw mężczyzna dobrze zadowoli jedną żonę, a dopiero potem ewentualnie miałby prawo myśleć o innych. W zasadzie nie powinienem zdradzać intymnych szczegółów ze swego życia ale dla zobrazowania sytuacji zrobię wyjątek. Kiedy było już po ślubie i kiedy "dorwaliśmy się" z moją ukochaną żoneczką do siebie, to praktycznie przez dwa dni nie wychodziliśmy z pokoju. Cały czas, żeśmy się bzykali. Dla ludzi, którzy to teraz czytają i uprawiali seks przedmałżeński może się to wydać niewiarygodne. Pewnie sobie nawet zadają pytanie - po co się zamykać na dwa dni? Niestety, dla ludzi uprawiających seks przedmałżeński noc poślubna nie jest niczym nadzwyczajnym. Dla nich to jedna z wielu nocy podobnych do poprzednich, gdy też się bzykali. Ale u nas było inaczej. Byłem pierwszym chłopakiem mojej żony, a żona moją pierwszą dziewczyną z która uprawiałem seks. Dosłownie przez dwa dni żeśmy nie wychodzili z pokoju. Chyba tylko po to żeby zjeść i wydalić strawione pożywienie. A po tych dwóch dniach ja, chociaż nadal chciałem, to już nie mogłem. Po prostu witalność seksualna każdego organizmu ma swój kres i ja ten kres osiągnąłem. Żona chciała nadal. Ja też. Ale organizm skapitulował. I gdyby ktoś wtedy mi powiedział - ej, koleś, idź do następnej żony, przecież masz jeszcze sześć, to bym chyba popełnił harakiri. Do czego zmierzam. Ano do tego, że poligamia jest naturalna. Facet by zwyczajnie nie wyrobił. Ktoś powie - przecież arabowie dają radę. Otóż nie dają. Oglądałem fajny filmik jak to u nich jest z tymi sprawami właśnie. Jest tak: on śpi z nimi po kolei, każda ma swoją noc. Innymi słowy im więcej ma żon, tym każda z nich rzadziej uprawia seks, bo każda dłużej musi czekać na swoją kolej. On też nie w każdą noc z nimi sypia, bo jest tylko facetem, a nie cyborgiem i musi się zwyczajnie regenerować. Im jest starszy tym regeneruje się dłużej. I teraz wyobraź sobie Autorko młodą dziewczynę zamkniętą w małym haremku, która ma uprawiać seks raz na dwa i pół tygodnia. No, wątpliwa perspektywa... Jak widzisz poligamia nie jest dobra ani dla facetów, ani dla kobiet.

Wg mnie daleko mu do ideału i bywa dość irytujący. Ale w niektórych sprawach ma sporo słuszności i przynajmniej umie opisać swoje poglądy :)

Gość gość
Dobra,dobra,a tak naprawdę chodzi o to ,że wiele żon to wiele tesciowych ;)

Gość gość
Dla mnie to zboczeniec , kurrr nawet detale pierwszego razu opisał, dla mnie to stary zbok , który pod pozerem fanatyzmu religijnego wali pod swoje opsy seksu. Jakiś shatyn , duch kafe. Na sto proceen sześćdziesietoletni dziad Masturbant

Gość gość
W opisie nie ma szczegółów :p

w jednym ze swoich tematów pisał ,żę jest sporo starszy od zony , że wyglądają jak ojciec i córka kiedy idą na spacer :) i całe życie trwałeś w celibacie baranie ,żeby twoja żoneczka była twoją pierwszą kobietą ?:D

@ allium dziś "w jednym ze swoich tematów pisał ,żę jest sporo starszy od zony , że wyglądają jak ojciec i córka kiedy idą na spacer usmiech.gif i całe życie trwałeś w celibacie baranie ,żeby twoja żoneczka była twoją pierwszą kobietą " x Tak. Mogę być dla świata baranem. Mam swoje zasady i już.

Gość gość
wasza noc poślubna była wyjątkowa, a pierwsza wspólna noc par przed ślubem tak samo..

znamy twoje zasady - sam je opisałeś . Jak co sie nie uda - KŁAMAĆ ,ZE TAK MIAŁO BYĆ I JUŻ :D istny polityk :D co jest dość szokują w świetle twoich wywodów o szatanie . no ,ale jaki projekt - takie i poglądy :D

Gość gość
Dzisiaj nie ma cwoku opisu ,bo wczoraj opisałeś jak ją dymałeś stary onanisto

Gość gość
Allium już wczoraj spytałam czy był prawikiem do slubu. Raczej twierdziłam, zero odpowiedzi. Zreszta jak na pytanie o ekonomię.

to trol jakiś po prostu , który myślał ,że wystarczyć pisać co ślina na język przyniesie i już zostanie " gewiazdą (!!!) cafe " :)

Gość gość
trol i to głupi, bo żaden tak radykalnie wierzący nie napisałby bzykaliśmy się dwa dni.Wczoraj dał opis nocy poślubnej i dawał rady na sic! suchą pochwę.Ani wierzący , ani KULTURALNY facet nie wypowiada się na takie tematy i to w taki sposób. I dziwnym trafem zaczyna od tez parareligijnych , kończy na obleśnych opisach seksy.Ciekawe dlaczego.

@ gość dziś "wasza noc poślubna była wyjątkowa, a pierwsza wspólna noc par przed ślubem tak samo.." x Mylisz się. Każdy seks przedmałżeński jest dla dziewczyny związany z lękiem przed zajściem w ciążę. Używają różności: tabletek, prezerwatyw, itd. Ale dziewczyna w głębi ducha doskonale zdaje sobie sprawę, że żadna z tych metod nie jest stuprocentowo skuteczna. Zatem to ziarnko niepewności cały czas w niej tkwi. Decyduje się na seks i równocześnie napływają wątpliwości. A co jeśli wpadnę? Ożeni się ze mną czy ucieknie? Będzie chciał tego dziecka czy nie? Może zażąda skrobanki? Takie myśli napływają nawet podczas współżycia. Taka dziewczyna nigdy nie jest do końca rozluźniona. Taki seks jest niepełny. Nie chcę użyć słowa żałosny ale... A teraz jak to wygląda z perspektywy małżonków. Żeby nie być posądzonym o teoretyzowanie opiszę co myśmy czuli. Już to gdzieś pisałem ale przytoczę raz jeszcze. W noc poślubną żona była w okresie płodnym. Wiedzieliśmy o tym obydwoje. Nie planowaliśmy tak od razu na dzieńdobry dzidziusia ale uznaliśmy, że nie będziemy w tę wyjątkową noc stosować żadnych zabezpieczeń. A jeśli dojdzie do poczęcia? To przyjmiemy dziecko z radością, z miłością i z wdzięcznością Panu Bogu. I tak się stało. Dziś mamy prześliczną córeczkę :) Nie byłoby tego ślicznego szkrabka gdybyśmy wtedy kombinowali po swojemu. Zdaliśmy się na wolę Boga. Nie da nowego życia, to nie da. Da, to fajnie. Niektóre pary latami nie mogą mieć dzieci, a my będziemy mieli od razu. Nawet przez sekundę nie żałowałem, że tak się potoczyły nasze losy. Można? Można.

jak widzę dużo mnie ominęło z tego co piszesz ale może to i dobrze:)

Gość gość
Ja nie jestem pewna, myślę że te poglądy są prawdziwe. Fanatyczne, obrzydliwe. Nie jest żadnym bohaterem. Prawdziwy facet nigdy w życiu nie opisywałby swojego idealnego małżeństwa w internecie