Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce afrykanskiego chlopa

Polecane posty

Gość gość

Ni moga sie doczekac az te murzyny z tej afryki przyplyna, od zawsze mi sie czorne chlopy podobaly ale na slasku to kaj ja takiego znajda? Czorny to podobno i urodzajny w galotach, moj kazik to juz flaka mo a ja jeszvze moge. Pierunie obi kilkuset do bytomia wyslali odrazu takiego lapie i ni puszcza. Tez tok macie baby ? Aniela z Bytomia

Gość gość
Niestety, Simon Mol, autorytet moralny gejzety aborczej już nie żyje.

Gość gość
Mi tez sie strasznie czarni pofobaja . Mialam 2 czarnych w angli jak na robote pojechalam, polki jak krolowe traktuja. Szczerze mowiac to tez licze ze trochce ich przybedzie, ale trxeba bedzie pilnowac bo kazda bedzie takiego chciala

Gość Kamila prokop
Mi tez bardzo sie podobaja czarni a szczegolnie to co w portach maja. Obawiam sie niestety ze w polsce glupi narodowcy beda ich krzywdzic. Powinno sie domeldowac 1 afrykanczyka do polskich rodzin obowiazkowo

Gość gość
A mnie raz taki czarnuch dopadł na wakacjach w Egipcie i bzykałam się z nim do piątej nad ranem. Na drugi dzień wszystko mnie bolało po tej nocy i musiałam wygrzewać się na plaży żeby starczyło sił na następną noc. Była ostra jazda we wszystkich pozycjach. A mężuś pracował w Łodzi.

Gość na tak
"1 afrykanczyka do polskich rodzin obowiązkowo "jestem za od zawsze mówiłem ,że chciałbym mieć swojego niewolnika.Mam małą firmę produkcyjną od razu cały skład bym wymienił i by z**********i po 20 godzin za kromę chleba.Bez marudzenia o urlopy o wodę w upały i inne.

Gość gość
te co czarnych lubia niech do afryki jada i nie wracaja niechcialbym po nygrze poprawiac

Gość gość
gościu z 20:26, dooobreee :D:D:D

Gość gość
Czarny ląd jest wielki, znajdzie sie trochę miejsca dla białych bab. Po paru latach życia w chacie z trzciny biała dama będzie wyglądać jak należy, wargi do piersi, piersi do warg, wargi do ziemi. Zapraszamy :P Kunta z dużym kutem :)

Gość gość
Ja również takiego chce. W końcu będę mogła dać upust swoim chorym żądzom

Gość vanilla chocolat
Ja również takiego chce. W końcu będę mogła dać upust swoim chorym żądzom Doda jeszcze, że chce go chłostać i głośno pod nim jęczeć

Gość gość
Chora jesteś, to fakt.