Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta359

Samotna w nowej szkole.

Polecane posty

Gość Marta359

Chodze do 1 klasy lo.Jestem ogolnie niesmiala i cicha osoba.,w gimnazjum bylam tzw cicha myszka,ale znalazlam kilka kolezanek z ktorymi moglam np. Gadac na przerwie.Teraz jest gorzej,w mojej klasie sa 4 osoby z mojego gim ale nigdy z nimi nie gadalam,reszty nie znam.Byly 2 ogniska zapoznawcze na wakacjach i zostalam zaproszona przez fb,ale spanikowalam,ze bede sama i wgl i powiedzialam,ze nie mam czasu.Oni sobie popili i widzialam,jak pisali na grupie na fb jak bylo fajnie i co nie zrobili.W szkole siedze sama na kazdej lekcji z nikim nie gadam,kilka osob podchodzilo do mnie,ale ja ich tak jakby splawialam,bo robilam sie czerwona ,rece mi sie trzesly i nie mialam tematow do rozmowy.Wczoraj z nikim nie gadalam,wszyscy sie tula na powitanie a ja stoje pod sciana i patrze na podloge.Strasznie mi jest z tym zle :/ Czuje sie mega samotna,w czwartek plakalam,a to dopiero 3 dzien szkoly.

Gość gość
dasz radę, poczytaj sobie ostatnie wątki bo było dopiero co kilka takich samych i tam jest dużo rad jak się zachować

Gość gość
dokładnie, temat szkoły przewinął sie ostatnio milion razy na dyskusji ogólnej, poczytaj stare tematy bo są identyczne