Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, wciągać brzuchy, prostować się, konkurencja się zbliża, całe autobusy

Polecane posty

Gość gość
to, że Polscy faceci w większości są beznadziejni to wiadomo. Być może w koncu wezma sie w garsc

Gość gość
Poziom dyskusji na wysokim poziomie.

Gość gość
00:06 mamusie im nie pozwolą!!! :)

Gość gość
W garśc to biorą pindola

Gość gość
gość dziś to, że Polscy faceci w większości są beznadziejni to wiadomo. Być może w koncu wezma sie w garsc X Ale juz wtedy beda mieli w d***e takie spasione paszteciary, ktore beda w okolicach 40 polowac na jakichkolwiek partnerow po serwisach randkowych bedac klebkiem nerwow po zwiazkach z imigrantami.

Gość gość
Skoro mówisz, że polki to spasione paszteciary to zapraszam do mnie do francji. Tutaj to dopiero paszteciki chodzą. Polki tak czy inaczej sa najlepsze!

Gość gość
ale faktem jest że ostatnio bardzo dużo arabów w mieście

Gość gość
Jak myślę o niedzielnym rosołku i polskiej teściowej wypytującej synusia czy ONA dobrze się nim zajmuje poważnie zaczyna podobać mi się myśl o wyposzczonym imigrancie z ładnym ciałem ;)

Gość gość
00:19 Twoje znajome już się szykują bo wiedziały pierwsze :P

Gość gość
gość dziś Skoro mówisz, że polki to spasione paszteciary to zapraszam do mnie do francji. Tutaj to dopiero paszteciki chodzą. Polki tak czy inaczej sa najlepsze! X Najlepsze to sa, ale w zakladaniu beznadziejnych tematow na kafe. A te najlepsze Polki to mam okazje codziennie mijac. Wsrod nastolatkow otylosc jest w przewazajacej wiekszosci problemem dziewczat, nie chlopcow.

Gość gość
O gimbus się wypowiada nastolatki to twój krą g baDawczy ?

Gość gość
gość dziś Jak myślę o niedzielnym rosołku i polskiej teściowej wypytującej synusia czy ONA dobrze się nim zajmuje poważnie zaczyna podobać mi się myśl o wyposzczonym imigrancie z ładnym ciałem oczko.gif X Zamiast niedzielnego rosolku bedzie niedzielny wp*****l.

Gość gość
gość dziś O gimbus się wypowiada nastolatki to twój krą g baDawczy ? X Nie spasiony pasztecie. Pracuje w okolicy 2 szkol gimnazjalnych, 3 techincznych i 2 uczelni wyzszych i to mlode kobiety powinne raczej wciagac brzuchy

Gość gość
00:27 a nie płodzenie kolejnych arabiątek? to ich priorytet przecież :)

Gość gość
oj spasiony pasztecie-misiu az jestes smieszny w tej swojej wulgarnosci a jaki detektyw z ciebie sam najlepiej wiesz ze ta ma 40 a ta jest spasiona no coz widac ze twoja impotencja rzuca ci się juz na mózg a nas mozesz wyzywac ile wlezie a i tak nigdy nie dorównasz do pięt tym smagłym słodkim umięsnionym ciałom Arabów,którym to sprzęt chodzi jak dzwon:)mmmmmmm...

Gość gość
i jak tam misiu widac niezbyt szczesliwym jestes małzonkiem skoro rozpaczliwie udzielasz się na forum o seksie Polek z Arabami.

Gość gość
moja sraka smierdzi gooooooooooooownem

Gość gość
Spasiona nie jestem wieć ,,,, buhaha , a ten twój okrąg to tam gdzie sprzątasz ulice cieciu , i nawet spasione nastolatki cię nie chcą. Ewentualnie dorabiasz jako parkingowy. No nie dziwi mnie to bo blisko rynsztoka i ulicy jesteś

Gość gość
gość dziś i jak tam misiu widac niezbyt szczesliwym jestes małzonkiem skoro rozpaczliwie udzielasz się na forum o seksie Polek z Arabami. X LOL. Splywa po mnie taki tekst, jak po kaczce spasiony, samotny pacztecie na smieciowce. W d***e mam seks polek z arabami. Ciesze sie jedynie z tego, ze wreszcie spasione pasztety zaloza na puste lby czarne worki.

Gość gość
a skad wiesz ze załoza, samotny spasiony pasztecie-impotencie? otoz niestety zmartwie cię-nikt nie ma zamiaru zakladac niczego na głowe, no chyba ze do buzi- cudownego czarnego penisa,eh.. rozmarzylam się,niech juz oni przyjezdają jaknajszybciej:)

Gość gość
do buzi, ale najpierw w buzie

Gość gość
Niektóre baby są tak popitolone, że rzeczywioście związek z arabem by im dobrze zrobił. Po ryju i do garów, oto porządek u araba. Trzeba być chorą na umyśle, żeby podziwać c**atych. :(

Gość gość
O. to już nie wolno napisać " c i a p a t y ?)" ciapaty ciapek ciapek

Gość gość
Polskie kobiety mnie nie interesują, nie są warte zachodu i starań. Na wakacjach czy w swoim kraju. Jak kobieta ma się puścić to to zrobi a polki znane są z tego w całej Europie przecież

Gość gość
A ladne takie czarne i miesniate :) i leca na starsze.

Gość gość
pewnie ze ładne i jędrne ciałka mają takie silne i meskie,prawdziwi mezczyzni:) a wy sflaczałe ciocie mozecie sobei nawyzywac ze w buzie ze w czarnym worku itd co tylko chcecie... tylko to wam zostało, bo kto zechce taką słabą cipcię co tylko piwsko potrafi chlac i obsługiwac pilota w fotelu-to jedyne. Arabi,Włosi,Hiszpanie to dopiero prawdziwi mezczyzni,białe pieguski nigdy nie dorównają im do pięt!

Gość gość84
A niech sobie biorą ciapatych popaprańców. Jak potem pozakładają na ryje worki po kartoflach to nawet lepiej. Niech każdy robi co chce i z kim chce, ale po co o tym wszędzie trąbić? No a jak potem arab Cie zleje to też nie płacz i nie wylewaj publicznie żali, tylko weź to na klatę ok ?

Gość gość
Moim skromnym zdaniem taki syryjczyk nie dorówna polakowi. nasi faceci są przede wszytkim wysocy, wiekszosc ma świetne ciała (w dużyym miescie gdzie mieszkam), seksowne jasne oczy i maniery. ja nie wiem, jakich facetów znaja kobiety wypowiadające się w tym temacie ale osobiscie codziennie mijam na ulicy wiekszosc super ciach, zadbanych, WYSOKICH, z umiesnioną klatką piersiową, który potrafi kobiecie otworzyć drzwi, czy pierwsza w przejsciu przepuścić. spedziłam własnie 2 tygodnie we wloszech wiec nie moge napatrzec się na naszych facetów. południowcy , a własciwie ich wiekszosc (bo owsze, zdarzają sie super samce i tam)nie dorówna facetom z połnocy.

Gość gość
no niestety drodzy panowie. jak tu wpadnie 10 tys arabów z których większość to młode byczki to będą obrabiać te nasze lale aż będzie furczeć. przyrost naturalny wzrośnie że ho ho.

Gość gość
Rzeczywiscie Polacy powinni zaczac o siebie dbac, przestan naglogowo chlac piwsko, zaczac interesowac sie kobietami i rodzina i przede wszystkim nauczyc sie kultury wzgledem Pań ale w zyciu nie wymienilabym Polaka na Araba! Swoja droga Panie też coraz rzadziej reprezentują jakis wyższy poziom wiec jak traktować taka kobiete i jak ją szanować skoro sama się nie szanuje?