Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, wciągać brzuchy, prostować się, konkurencja się zbliża, całe autobusy

Polecane posty

Gość gość
W czym lepsi? Ja nie wiem w jakim towarzystwie sie kobiety obracacie ale sami moi znajomi to dobrzy ludzie. Ok,od czasu do czasu wypija ale szanuja kobiety. A u araba uswiadczysz szacunku? Sprobuj cos powiedziec nie po jego mysli. Zleje Cie tak,ze Ci sie wszystkiego odechce. Znam kilku arabow. Tego nie da sie opisac. Polacy rowniez daja do wiwatu ale to co robia ciapaki to sie w glowie nie miesci. Zawsze bedziesz czula,ze sa gora. Traktuja wszystkich protekcjonalnie,uwazaja sie za lepszych,brak im jakiejkolwiek empatii. Sa bardzo egoistyczni. Tego nie da sie opisac. Robia wszystko pod publike,a jesli maja mozliwosc okradna Cie,pobija albo sprzedadza. Cudze chwalicie chociaz nie znacie. Przynajmniej glupich ubedzie.

Gość Taki_jeden_964
gość 20:06 Nie psuj dobrego tematu. :)

Gość Taki_jeden_964
to, że Polscy faceci w większości są beznadziejni to wiadomo. Być może w koncu wezma sie w garsc xxxxx ale po co jak macie ciapatych ? :)

Gość gość
20:06 Zawsze bedziesz czula,ze sa gora. Traktuja wszystkich protekcjonalnie,uwazaja sie za lepszych,brak im jakiejkolwiek empatii x Ale chyba to pociąga nasze Polki...

Gość gość
to co robia ciapaki to sie w glowie nie miesci. Zawsze bedziesz czula,ze sa gora. x Chcę by mnie przystojny Arab rzucił o ziemię. Aż mi ślinka cieknie na myśl o smagłym wyrzeźbionym ciałku.

Gość gość
20:15 wyrzezbionego cialka tez nie uswiadczysz. JAk nie tluste swinie to wyglodniale hieny

Gość Taki_jeden_964
Poczciwy chłop tak się opisał, a baby se jaja robią. :)

Gość gość
Podobno rośnie z roku na rok liczba rozwodów ale dopiero teraz się zacznie...:-)

Gość gość
po pierwszym roku Syryjczyków u nas w kraju wzrośnie liczba samotnych matek :P Rząd powinien zlikwidować ulgi dla samotnych matek a zainwestować w singli polaków

Gość gość
po pierwszym roku Syryjczyków u nas w kraju wzrośnie liczba samotnych matek x myślę, że wzrośnie lawinowo, ale po 3 latach - liczna wielodzietnych rodzin ;)

Gość gośćm
Autorko poczytaj o ELIN KRANTZ . Taka fajna blondynka która propagowała "multi -kulti" w Szwecji . Mieszaj się . Mieszaj się . Cóż muzułmanin ją zgwałcił a póżniej kamieniem roztrzaskał czaszkę . Fajna kobitka ale miała wyprany mózg przez lewaków .

Gość gość
Przypomina mi się historia propagatorki teorii wyższości porodów domowych nad szpitalnymi która zmarła podczas porodu... w domu :(

Gość gość
To już wolałabym hiszpana lub włocha bo przynajmniej ta sama kultura i religia niż araba zresztą nie każdy arab jest przystojny.

Gość gość
Naiwne Poleczki bierzcie sobie tych Arabów nawet po 2. Więcej Polaków zostanie dla mnie!

Gość gość
Możemy Ci ich oddać za darmo. Zacznij od mojego.

Gość gość
Ochłapow nie chce

Gość gość
Większość Polaków nimi jest. Sami zapracowali na swoją opinię.

Gość gość
ale panowie oo co to halo? co tak sie obrazacie? ja wam powiem-niedawno wyjamowałam mieszkanie Arabowi ( z Tunezji) i... byl cudowny! zero picia,zero palenia,czyscuitki, co chwila mył zęby. Zorganizowany kulturalny,pracowity ( praca w kebabie), nawet przynosił nam kebab bardzo czesto. Co chwila jakies prezenciki a to czekoladka a to batonik... taki fajny facet. I co? ktory Polak by tak sie zachowywał? a wynajmowalam tez Polakowi to masakra!!! dom wypełniony dymem ( oficjalny zakaz palenia), ciagle sprowadzał kumpli, głosne rozmowy prze tel,tv. Rożnica kulturowa kosmiczna.

Gość gość
zero picia,zero palenia,czyscuitki, co chwila mył zęby x polscy kumple wyzwaliby takiego od pedałów ;)

Gość gość
no pewnie "polscy kumple" kazdego by wyzwali kto by nie chlał z nimi,widac misiu ptysiu ze zazdroscisz Arabom ich pieknych wyrzezbionych ciał i tego ze kobiety leca na takich boskich facetów a ty impotencie mozesz sobie tylko pomarzyc bo zadna nie zechce takiego frajera.

Gość gość
zero picia,zero palenia,czyscuitki, co chwila mył zęby. Zorganizowany kulturalny,pracowity x Jestem taki a jakoś nie mówicie o takich Polakach, że są cudowni tylko olewacie i są dla Was niemęscy! Same jesteście patologią i żaden porządny mężczyzna nie chciałby takiej polki jak dzisiaj są!

Gość gość
bedziecie ich utrzymywac

Gość gość
moje slowa sie sprawdzily

Gość gość
wcale taki nie jestes misiu impotencie bo przede wszystkim brak ci kultury!! my tu sobie marzymy o Arabach a ty musisz wsciskac te swoje wyliniałe 3 grosze i obrazac nas wyzywajac od patologii i czego tam jeszcze acha od spasionych czy cos (sama mam idealną figure modelki no ale coz dla przegranego zawsze bedzie jeden tekst spasiona wazne zeby chocby bezmyslnie ale obrazic). to temat trochę erotyczny o uchodzcach ;) a tobie nic do tego stary grzybie nie dorównujesz im do piet! wcale nie jestes kulturalny, gdybys był to bys to nie wymyslał bzdur co swiadczy jedynie o twojej desperacji i kompromitacji.

Gość gość
Arabowie nie są pracowici !

Gość gość
Ja jestem kobieta polka, ale sniadej ranacjiji i ciemne wlosy, i osobiscie Polacy sa atrakcyjni, nie byla bym z rzadnym uchodzcem chyba ze by mial to cos ale osobiscie wole Polaka. Tam inna kultura inaczej kobiety traktuja, tu u nas jest inaczej. Mimo ze Syryjczycy sa katolikami to sa jeszcze bardzo zacofani. Co do wygladu w Polsce tez spotkasz przystojnego polaczka brunetka czy bladyna. Ja to lubie elegancich, zadbanych mezczyzn:-) pozdrawiam

Gość gość
gość wczoraj Frustratka obraża ludzi mówiących prawdę:P

Gość gość
To prawda Arab umie o siebie zadbac co Polakom jeszcze nie wychodzi ale sie staraja. Coraz czesciej spotyka sie naprawde zadbanego mezczyzne pochodzenia polskiego. Niestety sa tez jeszcze zacofani Panowie ktorzy dbanie o siebie kojarza z pedalami i nie oszczedzaja wyzwisk. Jednak picie i palenie w tych czasach to problem. Kobiety jak i mezczyzni stanowczo przesadzaja, mamy dosc widokow zataczajacych sie ludzi na ulicy. Rzeczeywiscie bylam kilka razy w Afryce i nie spotkalam sie z Arabem, ktory byl tak pijany, ze nie umial sie trzymac na nogach do tego byl zawsze czysty i zadbany. Kiedys Polacy mieli wielka przewage bo szanowali kobiety czego Arab nie nauczy sie chyba nigy niestety to u Polakow tez zanika szczegolnie tych mlodych. Podsumujmy. Mimo wszystko zycie z Arabem albo Polakiem to nie powinien byc dylemat. Stanowczo Polak.

Gość gość
Arabskie mamusie zostały daleko:P

Gość gość
gość dziś impotent ktoremu od sflaczałego martwego penisa padło na mózg.