Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY MASTURBACJA WPŁYWA NA OBNIŻENIE LIBIDO

Polecane posty

Gość gość

Pytam, bo jakby mam mniejszą ochotę na seks z mężem. Dodam, że jego potrzeby są mniej niż małe...:-(

Gość gość
Skoro twój mąż ma tak małe potrzeby to więc dlaczego ty miałabyś rezygnować z odrobiny rozkoszy,ja raczej nie zauważyłam u siebie żadnych negatywnych skutków masturbacji,mój mąż też jest raczej słabym kochankiem więc nie mam z tego powodu wyrzutów sumienia.

Gość gość
Ale to co mnie martwi , to to, że ja wolę masturbację od seksu z mężem. U Ciebie też tak jest?

Gość gość
Miałam ok.19-lat gdy dopiero po raz pierwszy odkryłam masturbację i przyznam że spodobało mi się to,będąc po ślubie robiłam to bardzo sporadycznie bo nie miałam potrzeby ale od kilku lat znów zaczęłam i teraz tak sprawia mi to większą przyjemność niż nieudany seks z mężem.

Gość gość
To podobnie jak u mnie...I chyba nie będę się już tym przejmowała! Dobrze wiedzieć, że nie jestem sama w takiej sytuacji:-)! Ja potrzeby mam niestety ( albo stety) dużo większe od niego i jeśli on nie potrafi mnie zaspokoić to co mi zostaje? Zdrada nie wchodzi w grę, chyba że z własnymi paluszkami albo prysznicem:D. Mam dopiero 28lat i chciałabym jeszcze trochę rozkoszy w życiu zażyć! Często się masturbujesz? Bo ja tak 3-4 razy w tyg.

Gość gość
Średnio raz w tygodniu,staram się jednak nie nadużywać tej czynności,jestem ciut starsza od ciebie,ale to chyba nie robi różnicy.

Gość gość
:-) zapewne nie!...;-) Masz jakieś fajne sposoby? ...jeśli mogę oczywiście zapytać?!;-) Warto przecież korzystać z doświadczenia starszej(ciut!:D) koleżanki!;-) Ja najbardziej lubię w wannie strumieniem prysznica... I jeszcze jedno. Czy Twój mąż wie o Twoich praktykach? Mój nie.

Gość gość
Wiesz,bardzo fajnie mi się z tobą rozmawia,jednak nie chciałabym tutaj o tym pisać,wolałabym bardziej dyskretnie intymność trzeba chronić.

Gość gość
No chyba że podasz maila

Gość gość
Ja też wolę masturbację od męża...