Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ide do sasiada po jablka

Polecane posty

Gość gość

trzeba mu troche ukrasc nie mam nic co moglabym wlozyc jutro do ciasta a tak mi sie che jakiejs szarlotki,ciekawe czy ma jakis dobry gatunek/nigdy z nich nie pieklam/

Gość gość
moge wam podac przepis jak ktos ma zamiar cos upiec?

Gość gość
Możesz do mnie przyjść, mam stare jabłonie. Reneta, antonowki i jeszcze jakieś. Nikt nie zbiera

Gość gość
to idź do sklepu kupić. Pewnie sąsiad się namęczył żeby wyhodować taką jabłoń a ty bezczelnie mu kradniesz. Bier ile chcesz bier do wora na co czekasz przecież wszystko wolno...

Gość gość
On nawet nie zauwazy ze mu kilka jablek zginelo i tak mu spadaja na ziemie.Lepiej ukrasc 10 jablek sasiadowi niz byc biskupem i pedofilem..mam dobry przepis tylko nie mam jablek. i nie moge znalezc mojej malej latarki..

Gość gość
przeciez nie bede leciala o 23:00do sklepu po jablka jak wiem ze sa u sasiada bo widzialam,ciekawe czy one dobre,mnie wystarczy 10 jablek no moze 12? do 22:42 dzieki za zaprosiny

Gość gość
Nadstaw mu důpy

Gość gość
Zakradnij się do niego nago do sypialni i zrób mu małą niespodziankę. Potem popros o jabole

Gość gość
juz jestem nawet kilka sliwek zerwalam w jednym ogrodzie,musialam troche poczekac bo ktos przyjechal taksowka i chyba placili .i jeszce sobie troche pietruszki urwalam nie wiem po co ale jak byla to bralam.chcecie ten przepis na ciasto czy nie? ide po prysznic.I nie mam zamiaru nikomu nadstawiac kupra za kilka jablek.

Gość gość
chyba nie bede jechala z zagranicy do Polski i sie zakradala do czyjejs sypialni.

Gość gość
juz sie smaza jablka na szarlotke.

Gość gość
szarlotka wyszla nawet dobra / *jablka z cynamonem smazylam na masle*/ te kradzione jablka byly naprawde bardzo dobre,drugim razem zrobie inny spod (lepszy) bo ten wydaje mi sie jakis taki suchy.zaraz pojde na spacer w jeszcze jedno miejsce zobaczyc czy sa jablka i gruszki.maz sie dzis pytal skad mialam jablka na szarlotke?-mowilam ze dostalam od sasiadki.:-) Do Brunetos244 dziś hehe Autorka jest słodka usmiech.gif Pozdrawiam Cie . [kwiatek).Dzieki Brunetos i ja rowniez Cie pozdrawiam :-)

Gość gość
do Brunetos244 🌼

Gość gość
Brunetos 244 🌼skad jestes?

nie stąd :) Ja dzisiaj miałem sernik ale ktoś przesadził z cukrem :) Super piszesz, przypominasz mi jedną osobę :) Chętnie bym jeszcze poczytał o twoich kulinarnych zmaganiach :)