Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jest tu ktoś normalny?!

Polecane posty

Gość gość
Moim zdaniem, niech każdy korzysta ale nie trzeba sie tym chwalic pod publikę. IN żegnałeś sie juz łysy dziadu :P

Gość gość
W fantazjach można wszystko. Nie każdy żyje w ramach moralności ukutych przez purytanskie społeczeństwo. Może Tobie by się przydało jakieś minimum swobody seksualnej;)

Gość CzwarteImperium
Więcej luzu. :)

Gość gość
Imperium spałaś z Najem czy to tylko fantazje? :)

Gość gość
23.26 Pewnie nie mieści ci się w głowie, że niektórych pociąga łysiena, a i dojrzalszy wiek może być pożądany.

gość dziś Możemy porozmawiać... Np. o tym, czego tutaj szukamy xxx Ja szukałem tylko odskoczni od codzienności. Czegoś innego. Myślałem ze będzie miło, wesoło... Nic mi więcej nie potrzeba. Ale tu tak nie jest. Muszę zaraz spadać niestety. Dużo seksu wszystkim życzę... To i humory Wam się poprawią.;-)

Gość gość
Każdy jest tutaj kreatorem wirtualnej rzeczywistości. Kiedy wiesz, czego szukasz, zaczynasz tworzyć. Chcesz przyjemnego spędzania czasu. Ja też :) To dobry początek ;)

Gość CzwarteImperium
23:28 moja fantazja jest tak monstrualny potworem, że bałabym się ją uruchomić. :O W skrócie...Naj jest ok. Wawa też . I normalni goście. :P

gość dziś xxx Niby tak. Ale ciężko nawet zacząć coś tworzyć kiedy z góry można założyć że inni czekają aby to zniszczyć...

Gość gość
Uważasz Imperium, że kwalifikuję się jako normalny gość? :) Mam fantazję podobnie monstrualną ;) i dobrze mi z tym, choć czasem wolałabym mieć nad nią jakąś kontrolę.

Gość gość
Wawa, to nie zakładaj. Liczy się Twój cel.:) Reszta to tło, które i tak z czasem zblaknie ;)

Gość CzwarteImperium
Oj Widmo, Widmo...to wtedy pozostanie właśnie monstrualna fantazja. :) Gościu...normalna rozmowa-normalny gość. Czasami trzeba wypuścić "potwora" z klatki. W skrócie- nie hamować się z fantazją, szczególnie upragnioną. ;)

_widmo_ dziś xxx Jeśli przestanę być wydolny seksualnie to życie straci sens. Mam nadzieję ze nie doczekam tego dnia. A jeśli nawet to skoczę z mostu do Wisły...;-)

Gość gość
Widmo. Kopulacja niewiele ma wspólnego z erotyką. I nie trzeba seksem niczego zaleczać, wystarczy czerpać z tego radość i przyjemność:) Wtedy na pewno nie trzeba będzie niczego zaleczać zwykłą kopulacją.

Gość gość
Imperium, ja swojego potwora wypuściłam z klatki i cierpię. Nie żałuję, ale cierpię.

Gość gość
Wawa, jest wiele sposobów zaspokajania kobiety ;) Tak ma wszelki wypadek, gdybyś miał stanąć po drugiej stronie bariery mostu:)

Gość CzwarteImperium
Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż tego czego się nie zrobiło. Zerwać moralne więzy. Nie żałować i cierpieć to bardzo życiowe i niestety zdarza się.

gość dziś xxx Więc mam sporo do przemyślenia... Muszę tylko rozpędzić mój mózg do odpowiedniej prędkości... Ale to się nie zawsze udaje.;-)

Gość gość
Widmo uznam, że Twój atak, to forma obrony. Nie znam Cie, więc nie wiem przed czym lub przed kim się bronisz, ale zakładam, że Ty wiesz. Podobnie Ty nie masz pojęcia o moich uczuciach, więc może zaśmiej się przed lustrem...

"Lepiej żałować tego co się zrobiło, niż tego czego się nie zrobiło" Czyżby?? To jest chyba najbardziej wyświechtany banał z jakim miałam styczność :( To nawet nie banał, bo banał spływa jak po kaczce, a ten wyżej niszczy.

Gość CzwarteImperium
Dziwne, ale o skoku z mostu nie fantazjuję. :O Wolę o Bradzie Pitt’cie.

Gość gość
Wawa, jesteś tutaj i przez to Twoje tworzenie już się zaczęło. Twoje nastawienie nada kierunek. Może temat umrze za kilka postów, a może spotkamy się tutaj jeszcze nie raz;)

Gość CzwarteImperium
Giaa życie to banały. :P

Gość gość
Banał? Dewiza dobra, jak każda inna. Ta daje prawo do popełniania błędów, ale niekoniecznie tych z premedytacją. Czasem coś się nie uda. Bywa. Ale mimo wszystko doświadczenie może być potrzebne w przyszłości.

4Imp. Fakt. Życie to banał. Śmiech na sali. A jednak kurczowo się go trzymamy ;)

Gość gość
Giaa chciała zabłysnąć inteligencją. :D

Moje tworzenie nada kierunek... Właśnie chodziło o to by jednych namówić aby skoczyli a innym odradzić. Zrobić selekcję. Ja bym został bo mam lęk wysokości.;-) Ale sprawa się rypła...:-(

Gość gość
Gia jest inteligentna. Tak ja widzę. Raczej ma potrzebę podzielenia się swoim punktem widzenia.