Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadness in my eyes

ktoś mi każe robić różne rzeczy

Polecane posty

Gość sadness in my eyes

Czuję czasem wewnętrzny przymus zrobienia czegoś. Jak to zrobię, to mam spokój, jak nie - to mnie to wciąż męczy. W ten sposób zrobiłam już mnóstwo dziwnych, głupich rzeczy, których z perspektywy czasu żałuję. Ale to ktoś mi kazał to zrobić, to nie były moje myśli. Czy to mnie usprawiedliwia?

Gość gość
Powinnas udac sie do neurologa lub psychiatry.pozdrawiam cieplutko.

Gość gość
Opisz dokładnie co robiłas.

Gość gość
ale jakie rzeczy ?

Ludzie mówią o sobie ja a przeciez ludzki mozg działa na zasadzie dwóch umyslow lewa prawa półkula stad sie biorą glosy nakazy przy zaburzeniach w komunikacji. Tylko to nie koniec mamy kolejne umysly w umyśle które sie komunikują poza świadomością ego super ego id. No ale żeby postrzegać juz 5 umyslow potrzebny jest kolejny. kolejny żeby postrzegany umysl totemy dobrze obrazowaly budowę psyche to co nam sie wydaje nie naszymi myślami w istocie to myśli nas samych wyższego ja dobrze to widac podczas samobserwacji j:p

Tylko wprawną samoobserwacja można narobić sobie krzywdy jak przedostanie sie archetypów cienia do świadomości czyli potocznie nazywamy to opetaniem.

Gość gość
No np. jak wiedziałam, że w dniu takim i takim mam się spotkać z osoba taką a taką to wtedy muszę jej koniecznie powiedzieć to i to. I wiele razy udawałam, robiłam coś na pokaz, żeby kogoś przetestować, jak się zachowa w takiej sytuacji. Potem mi było głupio, bo ktoś się wystraszył, martwił o mnie, a ja tylko udawałam, bo ktoś mi nasłał te mysli. To nie są głosy, to są myśli, ale one nie są moje. Mam zamiar iść do psychiatry, czy jak mu to opowiem to właściwie mnie zrozumie, czy założy, że słyszę głosy? Może ktoś wie, co to znaczy "słyszeć głosy"?

Gość sadness in my eyes
akimke-naprawdę to normalne? Ty też tak masz?

Autorko zanim udasz sie z tym do specjalisty obejrzyj revolver z 2005. ;)

Gość gość
Może masz obcego ducha w sobie?

Gość gość
psychiatra szybciutko :)

Gość gość
Idź do laryngologa. To pewnie jakaś bakteria. Miałem tak. Weszła mi w ucho i non stop n*******lała o globalnym ociepleniu i szczepieniach.

Gość gość
Masz po prostu dajmona :D pogadaj z nim zapytaj co chce , powiedz zeby cie nie w*****al dajmon to taki "wymyslony przyjaciel" czasem jest zly a czasem dobry ale da sie go nakierowac na rowne tory i nie robic nic jak cos ci kaze , po prostu robic na przekor jemu, i wkoncu odejdzie i przestaniesz miec glosy w glowie :p a jak to nie pomoze to pogadaj z psychiatra

Gość gość
Do egzorcysty. Co jak kaze ci się zabić?

Gość gość
przecież sama obserwujesz że głos każe " a to Ty jesteś jedynym władcą siebie,więc jak nie chcesz być podległa postaw się i rób po swojemu ,złośliwie nawet żeby postawić na swoim

Gość gość
Słyszenie głosów i przekonanie że ktos ci nasyła myśli, to osiowe objawy schizofrenii. Nie wysyłajcie jej do egzorcysty debile, bo dziewczyna zwariuje zupełnie.

Gość gość
Do lekarza iść, egzorcysta to przesada