Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada maz twierdzi ze sobie wymyslilam

Polecane posty

Gość gość

Na poczte meza przychodza wiadomosci z portali randkowych miedzy innymi takiej tresci:zalaczniki z onet dysku twoje konto telekomunikacja pl. Ekwiwalent sympatia pl sms 17zl 22gr nr sms...aktywacja konts 30dni nr tel.704704044 i nr. Faksu Stwierdzil ze to przychodza glupoty na poczte ze ja wymyslam. Ze to nie istotne nie wierze juz mezowi prosze o odpowiedz co sadzicie o tym pozdrawiam

Gość gość
zazdrość cię zaślepia

Gość gość
ale głupia baba :O

Gość gość
miało być portal randkowy a nie internetowy, sory za pomyłkę. Mój też tak kłamał, wmawiał mi urojenia i choroby psychiczne tak że się nie daj, w ciula cię robi i jeżeli jeszcze nie zdradził, to szuka, szuka, szuka..

Gość dawaj dużo doopy
spam dostaje a ty pękasz babo, zrób mu lepiej gałe z połykiem i nadstaw doope to nie będziesz się musiała martwić czy cie zdradza. Jak mu porządnie dasz doopy że aż mu kut/as osinieje to nawet nie pomyśli o zdradzie. #1 powód zdrady facetów to za mało seksu i za słaba jakość seksu w związku.

Gość gość
Często dochodzi do zdrady gdy się krepujesz meza i izolujesz przed mężem. U nas jest bez tabu w związku mąż jest nawet przy każdym badaniu ginekologiczny cipki i wspierał porody boiintymność to ja i mąż nie ja i ginekolog jak jest w zacofanie głowach polek bo ginekolog nie facet lecz lekarz ciemno gród takie zacofanie myślenie .i się nie dziwię że zdradza facet bo nie należymy do siebie gdy się izolujemy krepujac się męża przy porodzie czy badaniu.

D.dobry:)) Najsmutniejsze jest to ze ludzie zyja latami,wspolnie pod jednym "dachem" wzajemnie sobie nieufajac:((((

jak kobieta o 2-giej w nocy siedzi na forum^!? to nie dziwie sie jemu:)))ze ....?????:)))

Gość gość
06.26 a jeszcze gorzej gdy intymność mają z obcym facetem ginekologia! A pisanie że ginekolog już wszystko widział to brednie bo mąż nie widział waszej cieki? Zacofanie i ciemno gród jak obcy facet maca cipke bez obecnośc***artnera bo się go wstydzimy zapewne jakiegoś pijusa macie to się nie dziwię że wstyd pokazać. Ja mam przystojnego i nie muszę się wstydzić jego obecności przy badaniu czy porodzie.

Gość gość
gość dziś 06.26 a jeszcze gorzej gdy intymność mają z obcym facetem ginekologia! A pisanie że ginekolog już wszystko widział to brednie bo mąż nie widział waszej cieki? Zacofanie i ciemno gród jak obcy facet maca c*pke bez obecnośc***artnera bo się go wstydzimy zapewne jakiegoś pijusa macie to się nie dziwię że wstyd pokazać. Ja mam przystojnego i nie muszę się wstydzić jego obecności przy badaniu czy porodzie. x zamknij się ty j/e/b/n/i/e/t/y popaprańcu !!! wszyscy mają dość tych dennych komentarzy !!! w każdy temat musisz wciskać swoje bzdury ku... jest kobieta i chodzę sama do GINEKOLOŻKI, po ch..j mi facet do zwykłego badania?

Gość gość
Zapytaj wrozki a dowiesz sie prawdy. Polecam moja Sofii- tu masz namiar- tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
to ten zjeb ginekologiczny na ogólnym tez wypisuje :D ludzie, co się na Ero dzieje, beka z debila :D:D:D Noo,o 6 rano w niedzielę wstaje i siada do kompa, bo mu fetysz nie daje po nocach spać, jaki to trzeba mieć chory łeb jednak

Gość gość
Ja kiedyś zarejestrowałam się na sympatii to przychodzily mi tego typu maile. Teraz mam meza ;) i nie przychodzą. Musial się tam zarejestrować ale tez glupi, ze nie uzyl jakiegoś innego maila tylko swojego. :P