Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niemcy przyjmują imigrantów z otwartymi ramionami, prezenty, oklaski

Polecane posty

Gość gość

Witają noowo przybyłych jak jakiś bohaterów wojennych, którzy wrócili właśnie do domu po wygranej bitwie. Dają im prezenty w postaci, ubrań, jedzenia, zabawek, a to wszystko przy akompaniamencie oklasków, uścisków, itp. Ja pierd..., a już myślałem, że lewactwo mnie niczym nie zaskoczy. Nic dizwnego, że biją traj drzwiami i oknami. Przewodnictwo gebelsów w unii nas zniszczy. Sami sprzedawali broń i pomogli rozyebać syrię, a teraz udają wielkich humanitarystów.

Gość gość
gdyby rzecz działa się w Polsce imigrantów by przywitali kibole i krew by się polała

Gość gość
Potrzebują tanią siłe roboczą! Hitler się w grobie przewraca! :D

Gość gość
Polityka otwartych drzwi Merkelowej niszczy wspólnotę europejską. Za 30-50lat Europa zapłacze szkarłatnymi łzami i pogrąży się w wojnie domowej...

Gość gość
tak??? to poczytaj ile ośrodków uchodźców spaliło się w zeszłym tygodniu w Niemczech

Gość gość
Ja daje max 5 lat i będą płakać

Gość gość
Jak znajdę to wkleje zdjęcia z węgierskiej autostrady po przejściu tej dziczy ,gdzie przy drodze walaja się namioty,wózki dziecięce,koce,ubrania,pełno jedzenia tak oni szanują te wszystkie dary :o a syf gorzej jak po Woodstocku

Gość gość
Oklaski to tylko w wyborczej :) Na pierwszym filmiku 7 osób klaskało, a na drugim cieżko powiedzieć ale chyba z kilka http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,18715310,pierwszy-specjalny-pociag-z-uchodzcami-dotarl-z-austrii-do-monachium.html?lokale=local#BoxNewsImg

Gość gość
W tym roku spłonęło już ok. 100 ośrodków w Niemczech. Możliwe, że media sieją propagandę.

Gość gość
Ale już straszą zamknięciem granic...

Gość gość
A w TV właśnie pokazywali jak muzułmańscy emigranci strzelają się islamu i przechodzą na chrześcijaństwo :o