Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lesczynie

Co się stało

Polecane posty

Gość lesczynie

Witam wszystkich mam do Was dziwne pytanko ale boję się co odpiszecie. Ostatnio byłam z znajomymi na imprezce po zamknięciu lokali po prostu usiedliśmy na ławce. Po pewnym czasie dołączyla do nas grupka nieznajomych i tak siedzieliśmy. Byla tam jedna dziewczyna i mnie oniemialo. Po prostu jak zobaczyłam jej oczy i jak się mi przygląda to się to się peszylam ale patrzyłam i tak. Miałyśmy bardzo dużo wspólnych tematów mimo ze jest o kilka lat ode mnie mlodsza. Kiedy odeszlysmy od grupki by iść siku ona mnie chwycila za dłoń przez ulamek sekundy. Bylam tam z bratem przyjaciólki do którego cos czuje przynajmniej tak myślałam bo kiedy przyszla ona nagle przestalam sie przytulać do niego i bylam zajeta tylko jej osobą. Tu się przytuliła i w ogóle. Nie wiem. Zawsze myślałam wręcz bylam pewna ze jestem hetero choc nigdy seks nie sprawial mi przyjemnosci, byl bo byl. Pomóżcie mi określić się. Wiem ze potrafię z łatwością rozpoznać kto jest lesbijka. Kolezanka jedna ktora nią jest kiedys się zdziwiła jak mi się do tego przyznala a ja jej powiedziałam ze wiem . Stwierdzila ze osoby hetero tego nie widzą a ja dziwnie to widzę. Nie wiem co ze mną jest

Gość lesczynie
Odpowiedzcie proszę:(

Gość lesczynie
Podnosze

Gość gość
Wydaje mi się że jesteś lesbijką tylko jeszcze sama w sobie tego nie odkrylas. To wspaniała rzecz :) związki mieczy kobietami są niesamowicie mocne i magiczne. Powinnaś się umówić z tą dziewczyna, może akurat coś z tego będzie. Sam fakt że widzisz ktoś jest homo to duży sygnał, osoby hetero tego nie zauważają naprawdę

Gość lesczynie
Sprobuje się umówić ale dalam jej tylko mój numer a jeszcze nie napisala. Ciekawe. Cos w tym jest bo ciągle o tym teraz mysle

Gość gość
Trzymam kciuki żeby się odezwała :) Możesz też spróbować założyć konto na queer i tam kogoś poznać

Gość lesczynie
Najgorsze jest to, że mój ojciec jest swiecie przekonany, ze homoseksualizm to choroba i trza to leczyć bo jak bylo to w wiadomościach to troche podyskutowalismy. No nie wiem czy sie odezwie kiedys ale poprostu to bylo jak strzal jak tylko ja ujrzałam.