Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik26

Dlaczego mężczyzna im więcej tym atrakcyjniejszy jest w oczach kobiet?

Polecane posty

Gość prawik26

Dlaczego mężczyzna im więcej tym atrakcyjniejszy jest w oczach kobiet?

Gość gość
Im więcej... co?

Gość prawik26
im więcej partnerek zaliczy

a druga sprawa, że jak traktujesz je jak szmaty i zabawki to same do ciebie lgną jak muchy do g****a

Gość gość
ru/cha/cz = doświadczony a kobiety wymagają doświadczenia a im większe tym lepiej

Gość prawik26
mi to się w głowie nie mieści że powinienem iść zaliczyć żeby być lepszą partią

no niestety, ale ja też wole te doświadczone, a nie leżące jak kłoda kurwa mać

Gość prawik26
nie wiem co wolę bo nie mam doświadczenia generalnie kobiety uważają za atrakcyjnych mężczyzn tych którym się chce i nie chodzi tylko o seks a o ogólne chcenie wszystkiego, o wolę zdobywania i przy tym nie poddawania się w dążeniu, o rywalizację z innymi, pokazanie że jesteś lepszy to dlatego tak często dochodzi do bójki gdy w zasięgu wzroku jest fajna dziewczyna wtedy większość zdrowych mężczyzn ma taki odruch że czują że muszą pokazać że nie są żadnymi pitu pitu kobiety natomiast nie lubią takich którym się nic nie chce którzy nie wiedzą czego chcą od życia lub łatwo się poddają gdy ktoś im staje na przeszkodzie

prawik26 dlaczego w ogólę zrobiłeś ten temat, JAK SAM SOBIE ODPOWIEDZIAŁEŚ NA TO PYTANIE :D chyba, że to twoje wnioski po naszych odpowiedziach

Gość prawik26
bo myślałem że jakaś kobieta potwierdzi albo zdementuje i się dowiem czegoś nowego o ich psychice. Nic dziwnego że laska woli pewnego siebie skądś ta pewność siebie się bierze głównie z poprzednich doświadczeń, facet jak miał kilka razy powodzenie to do następnej podchodzi z dużą nadzieją i to jest znak że przez inne kobiety został uznany za atrakcyjnego, dla nich jest ważna opinia innych samic. Też nie uważam że musi ją traktować jak szmatę ale być może kobieta lubi mieć świadomość że jedyną rzeczą jaką facet od niej chce to wybzykać ją. Przy czym kobieta chce by był w tym zdecydowany był pewny tego że zrobi to dobrze i nic za to nie musi oferować, należy mu się to za to jedynie jaki jest.

Gość gość
ja nie lubie takich

Gość prawik26
jakich?

Gość gość
co duzo zaliczyli

Gość gość
ci co dużo zaliczyli mogą mieć adidasa albo hpv. poza tym, co za niby za powód do dumy zaliczać lachociągi co i psu by obciągnęły?

Gość gość
A ja uważam, że im więcej facet miał kobiet tym bardziej wartościowy bo w końcu z byle kim kobiety seksu nie uprawiają!

Gość gość
Dlaczego sądzisz że kobiety wolą zwykłych r......y, niż prawiczków. Jeżeli chodzi o jednorazowy seks, to może i wolą doświadczonych, ale jeśli chodzi o coś więcej, to wszystkiego można nauczyć się razem. Jako kobieta wolała bym raczej prawiczka, iż takiego który zaliczył pół miasta.

Gość gość
nie ma ru/cha/czy tylko wyzwoleni mężczyźni. Nigdy nie związałabym się z prawiczkiem! Wolałabym d****arza.

Gość prawik26
trochę namieszaliście nie wiadomo czy iść pozaliczać czy czekać

Gość gość
kobiety co sie puszczają to właśnie byle kto. facet jak wali wszystko co sie nawinie to też byle kto. Jak można mieć chęć na gościa, który mógł walić dopiero jakąś manelicę z pod mostu?

Gość gość
no jak mam iść bzykać się z nieznajomą, jak ona może godzinę wcześniej ssała jakiemuś porypańcowi w kiblu na dyskotece? Przecież to obrzydliwe :(

Gość gość
Najlepsze laski na hashnaked.com ! Faceci z #naked robią cuda! Wszystko całkowicie ZA DARMO! A przy tym brak reklam i spamu :) Nic tylko się rejestrować Kochani :)