Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierzę że 13 latki uprawiają seks

Polecane posty

Gość gość

to brednie

>>>Nie wierzę że 13 latki uprawiają seks <<< x Niestety niektóre tak. Sam otrzymałem kiedyś propozycję seksu od 13-sto latki (wyglądającej na 18). Twierdziła, że jej siostra kończy 14 i jest w drugiej ciąży. Koledzy z komendy znali dobrze pewną 13-nastolatkę, która właśnie w tym wieku, zasłynęła włażeniem do łóżka, bogatym facetom i późniejszym ich szantażowaniem.

Mi też trudno w to uwierzyć, bo sam w tym wieku byłem po prostu dzieckiem i nawet by mi to do głowy nie przyszło, ale niestety 14 letnie matki są raczej twardym dowodem na to zjawisko.

Gość gość
kurna misio1 z tobą to nawet drugoklasista chce się przespać :o

Gość gośćść
13 latki tylko niektóre, 15 latki prawie wszystkie niestety

>>>kurna misio1 z tobą to nawet drugoklasista chce się przespać<<< x Drugoklasistka nie :), ale w ósmej klasie, repetująca drugi rok panienka, zaproponowała mi usługi seksualne, w zamian za niedostarczenie jej matce, wezwania do szkoły. Przyznam, że ani dziewczyna, ani jej śmierdzące łózko, nawet przez chwilę mnie nie zainteresowały.

>>>13 latki tylko niektóre, 15 latki prawie wszystkie niestety<<< x Może w Twoim środowisku :(. x Wśród dziewczyn, które znałem, pożycie zaczynały najczęściej między 17, a 19 rokiem życia.

Gość misio1 `
Jestem przegranym frajerem i szukam poklasku na forum. Wychwalajcie mnie marne istoty!

Gość gość
A co za różnica czy uprawia sex mając 13 lat czy 20, tak samo jest dojrzała i rozwinięta więc jak ma ochotę to czemu nie, sam bym wolał z taką 13 jak z 20 a mam 33 więc coś w tym jest.

Gość gość
misio 1 a koledzy z prokuratury co mówili? ej misio a co mówili koledzy z MSWiA? misiek co ci powiedzieli ciekawego twoi koledzy z sejmu?

Gość gość
To skąd się biorą dzieci dziewczynek 13-14 letnich?Taką sensację robiły brukowce jak 13 letnia niegrzeczna Dżesika, Jessica zrobiła niespodziankę rodzicom.To było gdzieś w Polsce,zresztą co mnie patplogia obchodzi.Niedawno gdzieś pisali,że znów jest w ciąży. Super Express czy Fakt często podaje takie informację jak również programy reporterskie.Zresztą u nas w okolicy mieszka Ewelinka,która ma 16 lat,a dziecko ponad 2 latka .Kto wierzy w bociany jego sprawa.