Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Studia mnie dołują

Polecane posty

Gość gość

Idę na kolejne, pierwsze rzuciłam.. Zaczynam drugi raz. I już mam doła.. Boję się tego października.. Boję się, że ja się nie nadaje na studia.. Uczyć się chce i to tyle.. Ale nie jestem ani rozrywkowa ani rozgadana i przeraża mnie bycie samotną przez te 5lat. Boje się, że przepieprze te 5 lat, chociaż mam zamiar się uczyć, dostać stypendium.. Boję się, że te 5lat nic mi nie dadzą, nic nie przeżyje, nawet jeśli kogoś poznam to po 5 latach będzie tak samo jak po liceum czy gimnazjum, że znajomości pójdą się... Przeraża mnie to wszystko..

Gość gość
Ja rzucilam juz 2 kierunki i ide na trzecie.. tez mnie doluja, nie widze w tym sensu.. choc ten kierunek ktory teraz wybralam, jest ciekawy.. ale coz :)

Gość gość
To nie idź.

Gość gość
Nie wszyscy są rozrywkowi. Trzeba dobrze trafic:)

Gość gość
Na Twoim miejscu napisalabym do mojej wrozki Sofii. Ona Ci napisze czy wybralas dobry kierunek , jak sobie poradzisz a jesli nie, jaki bylby odpowiedni. Podaje Ci namiar- tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Idź na polibudę. Nie dość, że faceci będą Ci nadskakiwać to jeszcze tam jest dużo tzw laborek i w związku z tym sporo zadań i projektów, które należy zaliczać w zespole. Charakter studiów zmusi Cię do asymilacji w grupie ;)