Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy trzeba zezwolenie na oczko wodne jeśli idzie przez niego strumyk

Polecane posty

Gość gość

hym bo strumyki to niby do panstwa naleza

Gość gość
Liczy się to do kogo należy teren, jak twój ogród, to rób co chcesz.

Gość gość
niemoge bo strumyki naleza do panstwa imi przyjdzie jkakis posraniec i wylowi ryby ten kraj jest hory

Gość gość
wezme zakopie rulke podspodem wewale jakis zbiornik woda nalewajac sie do niego bedzie tloczyc powietrze . zedyn przyglup nie przyjdzie mi zlowic namojej dzialce ryby !!!! jeszcze mi jaka kare dowala w tym kraju nadozywocie bymnie zamkli zaten strumyk moze nawet ;/

Gość gość
ale chodzi oto ze bede tam ryby chodowal imi sie ktoś dowali dotego bo ludzie to chciwi sa

Gość gość
eh zreszta kto to odemnie kupi potem bym firme musil zglosic musze klepac biede na studiach az do smierci . potem zapare lat jak zarobie tosie zapytac jakis prewnikow i miec na rece wszystko anie jak debil czytac wypociny i wkoncu nic niezalatwisz bo kasy niema

Gość rika23
Z tego co wiem to jak jest na Twojej posesji to raczej nie. Ale w każdej gminie mogą na to patrzeć inaczej zależy jakie ujście jest do niego. Na pewno tworząc oczko wodne przyda Ci się jakaś fontanna a do niej dobra pompa. Widziałam takie pompy fontannowe na: http://florexpol.eu/183-pompy-fontannowe . Warto sobie zerknąć.