Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matkapolka38

Ci emigranci z Syrii są tacy przystojni

Polecane posty

Gość gość
Przystojniejsi od Polaków...

Gość gość
Każdy jeden przystojniejszy.

Gość gość
Możesz iść do ośrodka dla uchodźców to niezłą zabawę masz gwarantowaną :-) GANGBANG

Gość gość
Same ciacha.

Gość gość
Żaden z uchodźców nie zagada do polki w obawie przed ekstradycją ciężkie życie będą mieć tutaj ci chłopcy. My polacy jesteśmy chorzy na tym punkcie i swoich skarbów będziemy strzec do upadłego.

Gość gość
Nie stać was na wyjazd do Afryki i czekacie, aż biedacy dojadą do Polski i będą was utrzymywać z zasiłków :) Z nich tacy faceci jak z Grodzkiej kobieta, obowiązkiem faceta jest bronić swojego kraju, walczyć o swoje terytorium, a nie uciekać i błagać o litość.

Gość gość
Polskie łyse cebulaki już kipią z zazdrości...

Gość gość
My nie mamy czego im zazdrościć, bo i tak nie wpuścimy ich do Polski :P

Gość
Bez przesady. I co z tego że większość jest przystojna? Pewnie 98% z nich jest dobra na raz. Przynajmniej dla mnie bo oczekuję od faceta czegoś więcej niż tylko ładnej buzi i wysportowanej sylwetki. Wygląd jest ważny, ale dla mnie nie ma nic bardziej podniecającego niż inteligencja i zaradność u faceta z którym można o wszystkim porozmawiać. Pewnie mnie zjedziecie za materializm, ale nie mogłabym być z takim facetem z Syrii, który jest po wątpliwej szkole i tak jak napisałam pewnie 98% z nich skończy w pracy fizycznej. Nie czułabym się w takim związku bezpiecznie... Ale każdy ma swoje wymagania. ;)

Gość gość
Przecież żaden ciapaty i tak nie zechce polki, oni nie tolerują alkoholu, a młode polki to przecież pijaczki.

Gość gość
ten na zdjęciu to jakiś wystylizowany metroseksualny zniewieściały facecik mieszkający pewnie w USA. Jak dla was takie laleczki są atrakcyjni to nawet nie chcę wiedzieć jak ty wyglądacie.

Gość
gość dziś Przecież żaden ciapaty i tak nie zechce polki, oni nie tolerują alkoholu, a młode polki to przecież pijaczki. x nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. :) Mam pełnio koleżanek, które naprawde mało i rzadką piją. Ale większość rzeczywiście sporo pije. Zresztą ja sama nie jestem święta bo przez ostatni miesiąc piłam więcej niż przez całe życie choć tak naprawę chlanie mnie nie kręci i bardzo rzadko pije kiedy jestem szczęśliwa...:)

Gość gość
To przy ciapatym w ogóle byś się nie napiła, bo gdybyś to zrobiła, to w najlżejszym przypadku zostałabyś nieźle skatowana, a w najgorszym straciłabyś życie. Przy ciapatych kobieta może zapomnieć o kieckach i innych kusych strojach, o shoppingu, imprezowaniu, kosmetykach, jeździe samochodem, wykształceniu i w ogóle o jakichkolwiek prawach, bo islam wyraźnie mówi że kobieta jest warta mniej niż inwentarz domowy i nie ma żadnych praw, a niech któraś zdradzi lub w ogóle popatrzy na innego faceta, to śmierć murowana :P Jeśli którejś z Pań brakuje takich silnych wrażeń, to wystarczy wsiąść w samolot :)

Gość gość
moje koleżanki 24 lata upijają się jak świnie co weekend w klubach i przed klubem a w tygodniu też się gają po piwo czy wódkę ale na tyle by na następny dzień iść do pracy jako tako. na kacu jeżdżą samochodem. Niepijąca kobieta to jakieś 0,01% i to tylko w tygodniu

Gość gość
żal patrzeć na to wasze pokolenie, naprawdę

Gość
gość dziś x nie przesadzajmy że to tylko 0,01%:D I chcesz mi powiedzieć że te koleżanki są w stałych związkach i tak się zachowują?;) Jeśli tak to współczuje ich facetom. Mnie tylko takie zycie bawi kiedy jestem sama.

Gość gość
dałaś zdjęcie jakiegoś lalusia po photoshopie... ale fakt, że niektorzy przystojni jak sie popatrzy na rzeczywiste zdjęcia

Gość gość
Nie wrzucajcie takich postów bo jak polaczki zrozumieją że Arabowie są od nich przystojniejsi i bogatsi to im zacietrzewione dupska ze złości wybuchną :classic_cool: 🖐️

Gość gość
beda ladne bobaski :)

Gość gość
do autorki: to idź i gzij sie z tym swoim syryjczykiem, widze ze dupa swędzi co ;D

Gość Taki_jeden_964
Faktycznie polaczki zazdrośni są haha Ode akurat dużo przystojniejszy. Mnie też kiedyś pociągały kobiety z innych krajów, więc byłbym hipokrytą jakbym tak nie napisał.

Gość gość
Mnie tam polki nie interesują bo polki to alkoholiczki, wulgarne, agresywne i strasznie męskie pseudo kobiety

Gość ArlenaWitt
Syryjczycy to piękne ciacha, o wiele lepsze od zalanych tłuszczem leniwych słowian, lecz obawiam się że stanowią zbyt wysoką półkę dla otyłych i zapijaczonych polek. Polskie knury mogą spać spokojnie

Gość Taki_jeden_964
Czy wam drodzy panowie nigdy nie podobała się chociażby aktorka, czy piosenkarka z zagranicy. :) Mnóstwo zdjęć w internecie pięknych kobiet "niepolek" :) Jak bylem nastolatkiem nad morzem spodobała mi się pewna Niemka, tak bardzo, że zapragnąłem ją poznać. Oczywiście nie nie było spotkania. Także drogie panie specjalnie nam łaski nie robicie. Ps. ale i tak "najwolę" polki. :)

Gość Taki_jeden_964
Polskie knury mogą spać spokojnie xxxxx Następna której internet służy do wyrzygania się emocjonalnego na innych.