Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co byście chcieli w zamian za duszę od diabła?

Polecane posty

Gość gość
Bóg bardzo chce CI pomóc może po prostu dla Ciebie tak jest lepiej tylko jeszcze o tym nie wiesz?

Gość gość
Na pewno nie lepiej człowieku ja nie wychodze z domu jestem skrajnie nieszczęśliwy. Pomóc by mi mogło tylko to o co prosze i nie dotyczy to żadnych innych osób. To by nie zaszkodzilo ani nikomu. Gość, ja mam identycznie, może jakoś to razem zorganizujemy?

Gość gość
No właśnie czuję, że coś mnie chroni. Nie wiem czy to Bóg. Ale coś mi pomaga. Na pewno też sny. Ostrzegają mnie.

Gość gość
Chcesz odzyskać miłość ? Ok, wchodzę w to.

Gość gość
W sumie coś innego ale to będzie 2 in 1 bo jak odzyskam to, to i miłość wróci. Tylko się obawiam że mnie wyc***a diabeł.

Gość gość
oddałabym dusze i dupę diabłu, żeby ludzi na całym świecie nie kochali dzieci bardziej od współmażonków, lecz po prostu inaczej, innym rodzajem uczucia

Gość gość
Zawsze żona, jest najważniejsza, potem dzieci. To jest prawda.

Gość gość
oooo....słodko;-) dzieki;-** mam nadzieje, że ona czuje tak samo

Gość gość
Czuje. Inaczej nie byłaby taka pewna siebie.

Gość gość
;-) zazdroszczę;-)

Gość gość
Nie dziwię się.

Gość gość
Ja bym chciała władzę absolutną.

Gość gość
No i z******ta jesteś to coś dla mnie.

Gość gość
Czesto mysle o tym, ze oddalbym dusze Diablu aby w zamian zostac Mistrzem Swiata w boxie krolewskiej kategorii

Gość gość
To możesz zdobyć sam, a miłości niczym nie kupisz.

Gość gość
diabeł przez ostatnie 2000 lat oferuje tylko dół w piekle o średnicy 1.5 metra i wysokości 1 m z ogniem nieugaszonym i pilnującego na wpół wilka i wpół nietoperza który uderza celnie gdy ktoś chce uciec . W tym dole rozpalony do czerwoności człowiek który duszę swą chowa wewnątrz resztek swej klatki piersiowej , płonie na wieki. Po obu stronach piekielnej drogi długiej ok. 30 km , ciągnie się tych dołów kilkaset tyś. A tych dróg jest tyle co igieł na świerku. Biada temu co wejdzie z nim w rozmowę .

Gość gość
Oj ludzie, sprowadzicie na siebie tylko opętanie a nic nie dostaniecie. Trochę poczytać w necie a takich ludziach co oddali dusze diablłu a potem przyszło opętanie, choroba psychiczna i śmierć w ostateczności, po drodze jeszcze dużo zła uczynili.

Gość gość
wieczną młodość i nieziemską urodę ;)

Gość gość
Święty Michale Archaniele! Wspomagaj nas w walce, a przeciw zasadzkom i niegodziwości złego ducha bądź naszą obroną. Oby go Bóg pogromić raczył, pokornie o to prosimy, a Ty, Wodzu niebieskich zastępów, szatana i inne duchy złe, które na zgubę dusz ludzkich po tym świecie krążą, mocą Bożą strąć do piekła. Amen.

Gość gość
Chcialabym: Być jedyna osoba która rządzi światem i wszyscy bezwzględnie się podporzadkowuja; Być zabójczo piekna I obrzydliwie bogata Wiadomo że tego nie dostanę wiec diabeł może mnie pocałować w dupę..:D bdde stac po stronie boga:)

Gość gość
nie chcę się z diabłem zadawać,bo diabeł to oszust i groteskowy pajac,jest on tak żenujący jak zakompleksieni frustraci,nie mój poziom towarzystwa

Gość gość
już nie obchodzi o strach,ale obietnice diabła są tyle warte co awans społeczny wieśniaka co wyżej sra niż dupę,a do czegoś się kompletnie nie nadaje,tyle co związek z desperacji,w którym wychodzi,że ludzie do siebie nie pasują i jest gówno

Gość gość
Najwiekszym sukcesem diabla jest to ze ludzie uwierzyli w to ze go niema. Mozecie oddac dusze za zdrowie szczescie czy milosc ale diabel glupi nie jest. Da zdrowie ale zabierze wam najblizszych i wszystko co macie do tego stopnia ze zostanie samo truchło.