Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LV

nie mogę skończyć z tym ćpaniem

Polecane posty

Gość LV

od ponad miesiąca chodzę do terapeuty i ograniczam branie,bo nie biorę już co prawda codziennie....ale jednak parę razy w tygodniu tak i nie umiem z tego całkowicie zrezygnować i boję się,że nigdy to nie nastąpi...

Gość gość
A co konkretnie bierzesz?

Gość LV
głównie feta,koks,mefedron... i jestem prostytutką.

Gość gość
ja paliłem codziennie 18 lat do tego też feta i inne wynalazki, cały czas dilowałem, więc wiadomo... Do prostytutek chodzę regularnie ostatnio 2-3 razy w tyg i są wśród nich fajne dziewczyny także tym się nie przejmuj, trzeba jakoś zarabiać. Dziś już nie palę 1,5 roku i nie wciągam, było ciężko ale się udało, więc i tobie też się uda :)

Gość LV
ja 10 lat ciągle coś biorę-z niewielkim przerwami... czemu chodzisz do prostytutek,nie możesz sobie znaleźć dziewczyny?ja jak skończę z ćpaniem całkowicie to zerwę i z tym...

Gość gość
miałem już kilka dziewczyn i już niechce. Wolę jechać do dziewczyn tym bardziej, że są wśród nich na prawdę piękne dziewczyny. Jeśli chodzi o ćpanie to potrzebujesz jakiegoś impulsu. Ja taki miałem po konkretnym 2 tygodniowym maratonie z paleniem jak pewnego dnia popatrzyłem w lustro...

Gość LV
na mnie już taki impuls nie działa,miałam takie ciągi i po nich co prawda parę dni przerwy,ale i tak do tego wracam. lubię klientów,którzy mnie dobrze traktują,takich którzy nie widzą we mnie tylko dziwki to jest w jakiś sposób miłe w tej pracy...

Gość gość
osobiście nigdy nie traktuje dziewczyn jak "tylko d****i" wiele z nich to fajne dziewczyny wyjątkowe i na poziomie. Ciesze się, że wiele z nich poznałem, pisze to jako klient, żebyś wiedziała o tym, jak my to widzimy.

Gość LV
jasne,wiem o tym i się trochę tym pocieszam,bo niestety miałam też masakrycznych facetów,a raczej s*******i co mnie pobili itp.,dzięki temu,że ostatnio trafiam na całkiem fajnych facetów to jeszcze chce mi się to robić.

Gość gość
nam też się wtopy zdarzają, gdy są nie miłe dziewczyny, takie które tną na czasie lub próbują innych sztuczek, ale to duża mniejszość. Moge zapytać, pracujesz na mieszkaniu, czy ulica ?

Gość LV
ja jestem miła dla klienta jeśli on dla mnie też taki jest. kiedyś ulica,teraz mieszkanie.

Gość gość
dokładnie, taka jest zasada :) trzymam kciuki za ciebie, żebyś rzuciła to goowno, tak jest o wiele lepiej. Może kiedyś poznasz jakiegoś fajnego faceta i to się odmieni