Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego grube pasztety nie lubia jak kobiety o siebie dbaja?

Polecane posty

Gość gość
A co to znaczy "dbają " w twoim rozumieniu ? Bo ja uważam że dbają znaczy że się myją i są higieniczne.

Gość gość
ja uważam że dbają znaczy że się myją i są higieniczne. Na dbanie o siebie sklada się wiecej czynnosci.

Gość gość
Nieładnie używać wulgaryzmów, o kobietach nie wypada mówić "grube pasztety" Jeśli tak mówisz to znaczy że brak ci kindersztuby. Kto cię rodził że nie masz klasy w sobie i nie jesteś wychowana?

Gość gość
A co jeśli sa grubymi pasztetami? Mam mowic, że nie sa?

Gość gość
Nieładnie używać wulgaryzmów, o kobietach nie wypada mówić "grube pasztety" Jeśli tak mówisz to znaczy że brak ci kindersztuby. Kto cię rodził że nie masz klasy w sobie i nie jesteś wychowana? Pilnuj swojej doopy i swojego wychowania gruby pasztecie.

Gość gość
Hm, można uważać że "dbają" zawiera więcej czynności, może to być baaardzo wiele czynności, np. czytają książki i rozwijają się intelektualnie, bez wątpienia poznają też zasady savoir vivre i wtedy nie popełniają takich czynności jak nazywanie ludzi "grubymi pasztetami", zadbać o swój rozwój i klasę, zadbać o rozumienie wszystkiego co dotyczy bycia człowiekiem, nauka tolerancji i wiedza, Tolerujemy i lubimy tych co mogą być inni , nawet jak ich waga jest inna. A ty uważaj, bo przyjdzie czas że przybędzie ci dziesiątki kilogramów mimo starania się aby nie przytyć, wtedy sobie przypomnisz jak byłaś "poniżej kreski" i wstyd ci będzie.

Gość gość
Dzieciaku, umyj brudny język a czystość języka ci się poprawi, a teraz idź spać, jutro lekcje w gimnazjum, idź spać już pora dla dzieciaków. Koniec dyskusji, nie mój poziom.

Gość gość
A ty uważaj, bo przyjdzie czas że przybędzie ci dziesiątki kilogramów mimo starania się aby nie przytyć, wtedy sobie przypomnisz jak byłaś "poniżej kreski" i wstyd ci będzie. Haha nie objadam się ciastem i tona lodów jak ty :D:D

Gość gość
A co to znaczy "dbają " w twoim rozumieniu ? Bo ja uważam że dbają znaczy że się myją i są higieniczne. x Hahaha :D trochę śmieszne, że ktoś tak to rozumie... To absolutna podstawa, o której nawet się mówi, bo to powinno być dla wszystkich oczywiste. Dbanie o siebie to choćby nie dopuszczenie do tego, by stać się grubym pasztetem. Do autorki: to oczywiste. Nie lubimy lepiej wyglądających ludzi w okół siebie.

Gość gość
Mam bardzo duży brzuch. Kręgosłup mi siada. W przeciągu pół roku przytyłam 10 kg. Jest to 8 miesiąc ciąży i zapewne wg. ciebie jestem grubym pasztetem :P

Gość gość
Wokół nieuku. Pakuj plecak , jutro szkoła

>>>A co jeśli sa grubymi pasztetami? Mam mowic, że nie sa?<<< x Lepiej być pasztetem, niż takim ŁAJNEM jak Ty :P. x Od pasztetu ludzie nie uciekają, x a ŁAJNO musi szukać dyskutantów w internecie :P :P :P. x >>>Dbanie o siebie to choćby nie dopuszczenie do tego, by stać się grubym pasztetem.<<< x ale taką głupią pindą jak Ty być już można :P ? x >>>to oczywiste. Nie lubimy lepiej wyglądających ludzi w okół siebie.<<< x I tak myśli prawdziwe ŁAJNO :P :P :P.

Gość gość
Autorko, zwykle każdy sądzi według siebie, więc na pewno najlepiej znasz odpowiedź na pytanie zadane przez ciebie w temacie :-D Powiem ci w tajemnicy, że gdyby mój kibel zobaczył twoją "twarz" pewnie by pękł ze śmiechu :-D 🖐️

Gość gość
Misio1 już przlazł, takie grube pasztety to jego target.

Gość gość
Dbanie o siebie to takze rozwój intelektualny. Autorka tematu wydaje sie osoba strasznie zaniedbaną, wręcz zapuszczoną intelektualnie a to taki są obciach jak brudne uszy.

Gość gość
Rozwój intelektualny to też ... niewpychanie nosa w nieswoje sprawy i dlaczego ładniejsze kobiety o siebie dbaja

Gość gość
Pasztety łapiecie faila