Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Króliczek1234

Samotność

Polecane posty

Gość Króliczek1234

Ludzie mówią, że jestem ładna... Są tacy, którzy twierdzą, że mam spore perspektywy... Moja mama cały czas powtarza "wielu chciało by być na twoim miejscu". A ja... (Dziś szczególnie to czuję) jestem samotna. Bardzo samotna. Jakbym dziś umarła to co by się takiego stało? Mama i tata by tęsknili. Czuję, że nikomu więcej na mnie nie zależy. Musiałam to z siebie wyrzucić. Pozdrawiam.

Gość gość
podaj mail lub gg bo szukam nowej doopy wlasnie

Gość gość
Na pewno masz przyjaciol a jak nie to moze warto zapoznac sie z otoczeniem, rozmawiac z ludzmi wokol ciebie.

Gość Króliczek1234
Pocalujmniewmojasamotnad**e@gmail.com Proszę

Gość gość
patololo mail

Gość Króliczek1234
Gość 22:15 Mam znajomych, ale tak właściwie nikogo zaufanego. Takie koleżanki i koledzy, z którymi jest dobrze od czasu do czasu. Standard. Teraz siedzę sama w pokoju, czytam na zaliczenie i wpadłam w dół. Może trochę przesadzam, ale brak mi bratniej duszy. Kogoś z kim mogłabym się dzielić wszystkim, planować itp.

Gość Króliczek1234
Gość 22:18 <3 taki specjalny dla Ciebie, nawiasem mowiąc poprawiłeś mi humor Posłuchajcie sobie ścieżki dźwiękowej z małego księcia.... Piękna!

Postaraj się jednak mieć przyjaciółkę ewentualnie przyjaciela, jak dzielisz z kimś dużo czasu i wie wszystko to bardzo pomaga:) Nie wiem jak żyłabym bez przyjaciół:(

Gość gość
Skąd jesteś?