Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta ma kompletnie w doopie poziom intelektualny faceta, liczy się tylko ciał

Polecane posty

Gość gość

o i jej własna, zwierzęca przyjemność. Moralność faceta też ma w d*pie, może być zwyrodnialcem, pedofilem, gwałcicielem, przestępcą, bandytą, gangsterem, porywaczem, awanturnikiem, złodziejem, ćpunem. Kobieta nawet nie będzie się nad tym zastanawiać. Od razu ściąga majtki.

Gość gość
Tylko się nie popłacz.

Gość gość
Zmiane w metalnosci kobiet i ich poziomie intelektualnym widac nawet tutaj na kafeterii. Poczytajcie sobie tematy na kafe z 2003-2007 roku i poczytajcie obecne. To jest przepasc.

Gość gość
Racja, są coraz gorsze.

Gość gość
Ja osobiście wolę lekarza sądowego, podnieca mnie świadomość, że kroił trupa godzinę wcześniej.

Gość gość
W życiu liczy się wyglad.

Gość gość
Piszesz o sobie kretynie,mówisz ze tak leca na Ciebie na takiego glupka,hihihi,smiech

Gość gość
No skoro wyglądem zarabiasz na chleb, to ja nie będę pytać, w której agencji się k***isz autorze. :)

Gość gość
hihihi...boki zrywać...jak zwykle kafeterianki ujmują swoją błyskotliwością ripost.

Gość gość
Pisze bzdury ,ze niby kobiety nie leca na wykształconych i mądrych bo sam nic pewnie nie skonczyl,zadna go nie chce i myśli,ze tu kobietom będzie robil wodę z mózgu ze powinny leciec na durniów.

Gość gość
Nie wszystkie kafeterianki sa głupie.

Gość gość
Chyba żartujesz, poczytaj posty, a najgorsze, że wszystkie takie są. Tu wychodzi ich prawdziwe ja, prawdziwa natura wszystkich kobiet. Net ją pokazuje.

Gość gość
racja.

Gość gość
Znowu ten psychol od "bad boyów". Kobieta nie ma w d***e poziomu intelektualnego faceta inaczej tylko i wyłącznie atrakcyjni fizycznie faceci byliby w związkach, ty jestes tego żywym dowodem ze głupota jest tępiona, nieatrakcyjna i pozostawiona sama sobie żebyś zdychał samotnie.

Gość gość
:D też mi się wydaje, że to jakiś świr, który nakręca się ciągle tym samym tematem jeśli tak jest, to co z tego? jesteś tępy, więc musisz być piękny nie jesteś piękny to zostaje ci dłoń

Gość gość
Znów kłamstwo, że inteligencja jest na pierwszym miejscu, jakby w ogóle się liczyła.

Gość gość
matole ZALEŻY DLA KOGO dla ciebie jest na ostatnim dla innych liczy się tak jak uroda a dla kilku osób jest na pierwszym miejscu :D problem z takimi osobami jak ty polega na tym że nie potrafią wyjść poza własne przekonania i doświadczenia to że tobie się coś nie zdarza twoim kolegom i kolegom twoich kolegów nie znaczy że takie zjawisko na świecie nie występuje

Gość gość
To nie mnie się zdarza, tylko widzę to na każdym kroku, w każdym mieście. Najwięcej atrakcyjnych lasek chodzi z napakowanymi, bełkoczącymi wyrokowcami i przystojniakami w dziarach.

Gość gość
a w ilu miastach byłeś i po czym poznajesz wyrokowców- maja jeszcze na sobie więzienne ubranko, czy napis na czole?