Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Seryjny zabójca kobiet, Brejvik dostawał tysiące listów miłosnych, bo był ładny

Polecane posty

Gość gość

i był psychopatą. A tutaj się nadaje na tych co piszą, że mordowaliby czy byli kobiety, on to robił na prawdę i to brutalnie, ale to jakoś nie przeszkadzało kobietom. Jak jest wygląd to facet może nawet gwałcić półroczne dzieci, a i tak każda da mu d*py bez weryfikacji jaki jest.

Gość gość
Przepraszam, nie Brejvik tylko Ted Bundy, pomyliło mi się przez ten artykuł obok, ale to swoją drogą.

Gość gość
W którym miejscu on jest ładny?

Gość gość
Już pisałem, że się przejęzyczyłem. Nawet tekstu na kilka linijek się nie chce przeczytać. Tylko o kopulacji z tępakami myślicie.

Gość gość
Sorry, ale mnie osobiście nie kręcą psychopaci, Brejvik czy Bundy, jedno licho.

Gość gość
Bo to jest ewolucja. Taki maja instynkt ze musza dobierac "high quality male". High quality male to taki ktory przetrwal w dawnym swiecie czyli byl agresywny zdrowy silny i plodny. C*****e w tym wszystkim jest tylko to ze one nie potrafia kontrolowac tych swoich popedow, bo jednak czlowiek ma juz rozwinieta troche ta kore szara, tym rozni sie od zwierzat. Niestety kobiety calkowicie oddaja sie popedom. Za popedy odpowiada tzw mozg stary czyli rdzen predluzony, wzgorze i inne czesci

Gość gość
Ale pierdoły piszesz, to wy faceci często kierujecie się popędem- seksualnym i lecicie na fajną "dupę"- czyli wygląd u was na pierwszym miejscu.

Gość gość
Bzdura już facet szybciej się opanuje i skreśli degeneratkę, albo tępą sukę niż kobieta przystojnego degenerata, tępaka.

Gość gość
Już mi się nie chcę wchodzić z Tobą w polemikę, prowokuj dalej tematami kotek :) Powkurzaj się, wyrzuć to z siebie.

Gość gość
mi sie tam Breivik podoba, ma ''to coś''

Gość gość
Autorze! Kiedy ostatnio gwałciłeś małego pieska? Zaliczyłabym Cię , ale musisz mi pokazać dowody, że jesteś psycholem, a później przyjdzie pielęgniarka i da Ci leki, których nie bierzesz ostatnio :)

Gość gość
jestem facetem a Breivik to mój idol